HomeHoroscopCe fobii ai în funcție de zodie

Ce fobii ai în funcție de zodie

download (3) Toţi avem fobii, de fapt nu am întâlnit pe nimeni care să nu aibă    măcar o fobie ascunsă. Pe toţi ne sperie ceva de moarte, toţi      avem o otravă care ne înspăimântă sufletul şi mintea.

 1.Berbec 

Berbecul are o  mare fobie: aceea de a stagna, de a sta. Îşi găseşte  rostul doar  atunci când ajută, când se implică iar dacă nu ar mai  face asta ar  simţi că moare.

2. Taur

Confortul si luxul este tot ce le place taurilor, astfel încât pot să ajungă la lene. De aceea, Taurii se panichează în faţa schimbărilor.

3. Gemeni

Fugari, nestatornici, Gemenii sunt foarte inteligenţi, dar aproape incapabili de a lua decizii. Asta e fobia lor cea mai mare – să nu cumva să ia decizii proaste.

4. Rac

Racii iubesc siguranța, le place să trăiască într-o armonie caldă și înconjurați de familie și prieteni. Fobia unui Rac este de a părăsii locurile sigure.

5. Leu

Leu adoră să fie în centrul atenţie și să primească doar laude. Fobia sa principală – teama de eşec, teama de a fi ignoraţi sau uitaţi.

6. Fecioară

Fecioarelor le place să trăiască în ordine, în curățenie. Imperfecțiune, dezordinea ( atât ca formă fizică cât și sufletească) le-ar panica complet.

7. Balanţă

A trăi în singurătate este cea mai mare fobie a nativilor din Balanţă.

8. Scorpion

Nativul din Scorpion este sensibil, emoțional. Cea mai mare teamă a unui Scorpion este ridicularizarea și să nu-i fie călcată mândria în picioare.

9. Săgetător

Săgetătorii sunt sălbatici și le place să trăiască liberi, fără reguli, fără responsabilități. Spațiile închise sunt cea mai mare fobie a nativului din Săgetător.

10. Capricorn

Capricornul nu este genul care să stea printre oameni, îi plac locurile restrânse. Planurile sunt făcute din timp pas cu pas iar teama lor este de a părăsi locurile sigure.

11. Vărsător

Vărsătorii trăiesc din propriile lor reguli, sunt mereu în căutare de ceva nou. Fobia lor este de a fi ghidați de altcineva, de a se căsători, de a merge la muncă dacă nu o fac cu plăcere.

12. Peşti

Peștii trăiesc în propria lor lume, nu se deschid în fața altor persoane. Așadar, fobia lor este de a vorbi în public sau de a-și deschide sufletul  în fata celorlalți.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read