404 Not Found


nginx
Top 10 cele mai scumpe case din lume | FashionLife.ro
HomeHome&DecoTop 10 cele mai scumpe case din lume

Top 10 cele mai scumpe case din lume

rybolovlev-estate

Oricine isi doreste sa traiasca in lux trebuie sa scoata din buzunar sume exorbitante de bani! Unele dintre cele mai mari, impozante, rafinate si scumpe resedinte din lume sunt de acum disponibile pe piata imobiliara. ADPM va prezinta cele mai scumpe 10 case din intreaga lume….

Rybolovlev Estate – 95 milioane de dolari

Nu e de mirare pretul acestei case, avand in vedere ca i-a apartinut, in trecut, lui insasi Donald Trump. Este poate una dintre cele mai scumpe case ce s-a disputat pana acum intr-un proces de divort. Fosta sotie a lui Donald Trump, Elena Rybolovlev, a cerut in instanta aceasta resedinta cu vedere la ocean ce se intinde pe 3000 de metri patrati… atunci cand, invocand infidelitatea lui Trump, a divortat de acesta.

rybolovlev-estate1

Casa dispune de 18 dormitoare, 22 de bai si valoreaza nu mai putin de 95 de milioane de dolari.

silicon-valley-mansion

Silicon Valley Mansion — 100 milioane de dolari

silicon-valley-mansion1

Cu 5 dormitoare si 9 bai, psicina atat in interior cat si in exterior, trebuie sa recunoastem ca este genul de casa la care oricine ar putea visa.

fleur-de-lys

Fleur De Lys — 125 milioane de dolari

Proprietatea masoara nu mai putin de 5 acri si este situata in Bel Air, Los Angeles. A fost construita dupa modelul Palatului Versailles, iar opulenta si luxul par a fi tot ce si-ar putea dori o printesa a zilelor noastre.

fleur-de-lys1

Casa are 12 dormitoare, 15 bai, un cinematograf privat cu 50 de locuri, garaj pentru 5 masini, o biblioteca exclusivista cu carti extrem de rare, o sala de sport, o sala de mese si o sala de bal creata dupa Sala Oglinzilor din Palatul Versailles.

fleur-de-lys2

Peretii din marmura italieneasca, podelele din calcar frantuzesc si tapetul aurit adauga un plus de lux locuintei. In curte exista o piscina spa cu bucatarie proprie, o gradina ornamentala, o pista de alergare de 1.200 m si un teren de tenis.

the-manor

The Manor —150 milioane de dolari

The Manor este cea mai mare locuinta din Statele Unite, are 123 de camere si o suprafata de 56.500 de metri patrati. Resedinta se intinde pe un teren de sase hectare.

the-manor1

The Manor are un dormitor care poarta numele Printului Charles( intrucat acesta a dormit o noapte acolo), are o scara interioara dubla similara cu cea din filmul “Gone With The Wind”, o librarie uriasa in care au fost depozitate scenariile serialelor lui Aaron Spelling, iar in parcare pot intra lejer 100 de masini.

the-pinnacle

The Pinnacle —155 milioane de dolari

the-pinnacle1

Proprietate situata in Montana si detinuta de Tim Blixseth, The Pinaccle este unica din doua motive – are un telescaun privat pana la cea mai apropiata partie de schi si pare sa fie singura casa de acest nivel care pana acum nu a fost listata ca fiind „cea mai scumpa resedinta din lume”.

franchuk-villa

Franchuk Villa — 161 milioane de dolari

Acesta veritabil palat cu 5 etaje in stil victorian dispune de o piscina la subsol, o camera de panica si un cinematograf privat.

franchuk-villa1

Franchuk Villa este localizata in Londra si valoreaza nu mai putin de 161 de milioane de dolari.

the-hearst-mansion

The Hearst Mansion — 165 milioane de dolari

Aceasta resedinta a fost folosita la filmarile pentru celebra pelicula „The Godfather” si este locatia pe care JFK a ales-o pentru a-si petrece luna de miere.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dispune de 29 de dormitoare, 3 piscine, un cinematograf si un club privat.

fairfield-pond

Fairfield Pond — 198 milioane de dolari

Fairfield Pond valoreaza impresionanta suma de 198 de milioane de dolari si are un teren de baschet, o pista de bowling si o cada in valoare de 150 de mii de dolari.

villa-leopolda

Villa Leopolda —736 milioane de dolari

villa-leopolda1

Construita de Regele Leopold al II-lea al Belgiei in 1902 si localizata pe Riviera Franceza, Villa Leopolda a fost achizitionata de bilionarul rus Prokhrov. Are 27 de etaje, 19 dormitoare si 50 de gradinari angajati full-time.

antilla

Antilla – 1.000.000.000 de dolari

Antilla este de departe cea mai scumpa casa din intreaga lume. Localizata in Mumbai, resedintacu 27 de etaje dispune de o parcare imensa (6 etaje), jacuzzi, sala de fitness, o „camera de gheata”, o sala de bal, nenumarate dormitoare si bai.

antilla1

Pana si gradina se intinde pe 4 etaje!

antilla2

Arhitectura casei este inspirata dintr-o traditie indiana denumita Vastu Shastra… pentru a fi inconjurata de energii pozitive. Fiecare etaj in parte nu numai ca are un design unic, ci este construit din materiale diferite. Astfel, fiecare camera pare sa apartina altei case.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read