HomeHome&DecoThe Smuff iHouse - Casa de vacanta de lux, smart si portabila

The Smuff iHouse – Casa de vacanta de lux, smart si portabila

casa-smuff-11.950x670-adaptive

Sigur ai vazut pe Discovery cand americanii isi transporta casele dintr-un colt al tarii in altul cu camionul, gandindu-te… eu de ce nu pot? Pai acum poti. Nu, apartamentul tau de la etajul 6 (inca) nu putem sa-l mutam, dar nici nu trebuie. Oricum acela sta fain frumos acolo unde este, cu totii avem job si nu ne mutam saptamanal ca nu suntem milionari excentrici. INSA o casa de vacanta portabila si luxoasa, complet echipata si controlata prin Smartphone? Aia da. Si uite asa, dupa 456345435345 ore de brainstorming, nopti nedormite si cantitati impresionante de cafea, suntem foarte mandri sa va prezentam iHouse, casa de vacanta Smuff!

Click aici pentru pret si mai multe detalii!

Este vorba despre un smart house de ultima generatie cu structura metalica, perete de tip sandwhich si tamplarie metalica cu geam triplu strat, unde lemnul nobil, sticla, iarba si metalul se intalnesc intr-o constructie ultra chic cu garantie de 250 de ani. Zbang!

Interiorul este la fel de impresionant, cu mobila smart gandita sa utilizeze spatiul in cel mai eficient mod posibil, bucatarie si toaleta complet echipata precum si terasa actionata electric. Fiind un produs de lux facut doar la comanda, tot ceea ce tine de finisajele interioare (parchet, faianta etc.), exterioare (nuantele structurii) si cam toate celelalte aspecte se poate modifica dupa pretentiile tale, sa nici nu vorbim de televizorul led full HD de 100 cm, masina de spalat, frigiderul, cuptorul/hota/plita electrica precum si multe alte gadgeturi Smuff incluse doar asa, ca si bonus. Si nu in ultimul rand, pentru ca e casa Smuff pana la urma, nu ceva obisnuit, totul – de la intensitatea luminii si incalzire pana la sistemul home cinema si terasa electrica – poate fi controlat prin Smartphone, de acasa sau prin Internet. (Mai multe detalii tehnice in sectiunea Detalii).

All in all, e casuta ta de lux pe care o poti duce oriunde, e durabila, este gata in aprox. 30 de zile (nu 30 de ani ca o casa normala), este ECO, smart, hip, extensibila pana la infinit (just add another box) si nu in ultimul rand, uber f***ing cool. It’s our baby and we love it!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read