HomeHome&DecoBlack Friday s-a mutat in dormitor. Ce legatura este intre o noapte...

Black Friday s-a mutat in dormitor. Ce legatura este intre o noapte linistita si cea mai lunga zi de shopping din an

Black Friday nu este doar pentru electronice si electrocasnice. Va puteti cumpara, cu un discount pana la 60%, un pat confortabil sau o canapea eleganta.

De Black Friday, SomProduct va ofera preturi speciale pentru intreag sectorul decoratiunilor interioare. Printre produsele pe care le veti gasi cu reduceri pana la 60% fie in magazinul online, fie in cele din Bucuresti, Brasov, Cluj si Baia Mare, se numara paturi, saltele, canapele, dar si scaune si covoare.

Pentru Black Friday, cei de la SomProduct au ales o gama larga de paturi confortabile si functionale, atat in stil modern cat si clasice. Si ca sa nu va doara spatele, in oferta sunt si 12 modele de saltele premium, marca Somproduct, testate cu rigurozitate pentru a respecta cele mai inalte standarde europene.

Si tot in ziua celor mai avantajoase promotii din tot anul, la SomProduct veti gasi o gama spectaculoasa de canapele, dar si scaune de birou vesele pentru cei mici, covoare colorate si paturi din lemn masiv care le vor transforma camera intr-o pagina de poveste.

SomProduct  are un termen de livrare de 48 de ore pentru produsele in stoc, testare rapida a fiecarui produs comandat si posibilitatea de returnare in termen de 60 de zile.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read