HomeHome&DecoModele de cazi de baie pentru spatiul tau

Modele de cazi de baie pentru spatiul tau

La fel ca orice alta incapere a locuintei, baia trebuie sa fie organizata astfel incat sa fie aerisita si sa iti acorde libertate de miscare. De asemenea, chiar daca spatiul nu iti permite sa o mobilezi cu elemente de mari dimensiuni, nu trebuie sa scapi din vedere omogenitatea stilistica a camerei. Cand te confrunti cu probleme de acest tip, apeleaza la rezolvari ingenioase. Foloseste-te de orice artificiu pentru a reamenaja incaperea si opteaza pentru o cada potrivita .

Iata cateva modele de cazi de baie mici!

Chiar daca iti doresti ca in baia ta sa se gaseasca toate obiectele si accesoriile esentiale, trebuie sa tii cont si de spatiul necesar miscarii. Cand iti mobilezi baia, gandeste-te ca trebuie sa ai loc sa iesi din cada fara sa te lovesti si sa cureti obiectele sanitare fara sa fie nevoie sa adopti pozitii inconfortabile. Pentru aceasta, este bine sa alegi piesele in functie de dimensiunea incaperii. Exista mai multe tipuri de cazi de baie pentru care poti opta, in asemenea situatii.

Cazi de baie mici, cu design vintage

Cazile de baie cu design vintage reprezinta solutia ideala pentru baile mici. Pe langa aerul deosebit pe care un astfel de obiect i-l confera incaperii, un alt avantaj consta in faptul ca au dimensiuni reduse, de aproximativ 140 de centimetri lungime, astfel incat pot fi pozitionate in orice zona a incaperii. Daca vei opta pentru o cada vintage cu picioare, vei putea sa o muti, daca este nevoie, dintr-o parte in alta a camerei.

Daca preferi varianta de cada stativ, trebuie sa stii ca ea va putea fi amplasata de-a lungul unuia dintre peretii baii.

Nu in ultimul rand, trebuie mentionat faptul ca aceste cazi de baie mici, cu design vintage, raspund oricaror cerinte cromatice, culorile materialelor din care ele sunt realizate fiind variate.

Cazi de baie mici, incastrabile

O cada incastrabila poate fi plasata in oricare colt al baii, salvand, in acest fel, spatiu pretios. In cazul in care baia ta este la mansarda locuintei, poti plasa cada pe peretele de langa fereastra.

In ceea ce priveste metoda de incastrare, aceasta difera de la caz la caz, putandu-se construi platforme simple sau platforme cu trepte.

Materialele in care pot fi incastrate aceste cazi de baie mici sunt marmura si granitul.

Iata si un truc util in cazul spatiilor mici!

Este de preferat sa alegi nuante luminoase cand achizitionezi o cada, pentru ca incaperea sa para mai mare.

Cazi de baie mici, cu design walk-in

Poate ca ti se va parea ciudat conceptul cazii de baie cu design walk-in, avand in vedere faptul ca aceasta are o usita de acces. Daca vei alege un astfel de obiect sanitar, care poate fi plasat pe un perete al baii, vei avea parte de cateva beneficii ce te vor convinge ca investitia facuta a meritat. O cada de baie cu design walk-in este echipata cu o serie de accesorii, cum ar fi cele pentru hidromasaj, care te vor ajuta sa te relaxezi dupa o zi stresanta sau sa iti imbunatatesti circulatia periferica.

Alege si tu unul dintre modelele de cazi de baie mici, daca vrei sa te bucuri de mai mult spatiu in incaperea respectiva. Oricare dintre variantele enumerate iti poate aduce beneficii, atat din punct de vedere stilistic, cat si ergonomic.

Surse foto: bhg.com; realestate.msn.com; afandar.com; roseconstruction.files.wordpress.com; hit-decor.net; afranko.com; rebathandkitchens.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read