HomeHome&DecoAcvariu gigant Juwel Rio, 240 L, Natur

Acvariu gigant Juwel Rio, 240 L, Natur

res_71bec1c459c0c32b7ab4111ede0c4c46

Design elegant, manopera perfecta si tehnologia inovatoare. La o latime de 120 cm, pur si simplu, va puteti bucura de o vedere perfecta. Masurand 121 x 41 cm si cu designul sau clasic dreptunghiular, Rio 240 se potriveste in orice casa, fara compromisuri de stil.

Click aici pentru a accesa magazinul online!

Cadrul sau de baza sigur, asigura pozitionarea in special in conditii de siguranta si va permite sa configurati acvariul cu usurinta, fara a avea nevoie de suporti speciali. Manopera realizata de muncitorii germani, materialele de inalta calitate si tehnologia de reglare, asigura o durata de viata mai lunga pentru Rio240.

Accesorii incluse:

1. Sistemul de iluminat JUWEL High-Lite T5

Luminozitate stralucitoare si de crestere excelenta a plantelor este ceea ce veti obtine cu High Lite T5.

Lungimea tuburilor fluorescente High-Lite este ajustata individual la dimensiunea acvariilor JUWEL, care garanteaza  luminozitatea pentru Rio 240 cu o putere de intrare de 2 x 54 Watt.

Sistemul de iluminare High-Lite pentru RIO 240 ​​inseamna va permite sa lucrati in acvariu, chiar si atunci cand iluminarea este pornita.

Unitatea de iluminare cu ultrasunete sudate este 100% rezistenta la apa, in conformitate cu standardele de siguranta europene de top si este certificat TUV / GS .

2. Sistem de filtrare si incalzire Bioflow 3.0.

Pentru o filtrare optima, Rio 240 este echipat cu o pompa performanta Bioflow 3.0. Acest filtru intern combina eficienta cu siguranta si formeaza o piesa centrala pentru orice acvariu JUWEL. Acesta functioneaza pe principiul ca “Apa ar trebui sa ramana in acvariu!” si este cel mai sigur mod de filtrare pentru un acvariu. Bioflow 3.0  vine echipat cu cinci medii de filtrare de inalta performanta si o pompa de circulatie Eccoflow linistita, dar puternica de 600 l/h.

3. Incalzitorul reglabil Juwel

Este perfect integrat in sistemul de filtrare Bioflow 3.0, asigura temperatura optima pentru Rio 240.

Deoarece folosesc materiale de top, contacte din argint si sticla borosilicat rezistenta la soc, incalzitoarele Juwel reglabile indeplinesc cele mai inalte standarde atat de functionare cat si de siguranta, fiind certificate TUV / GS.

Click aici pentru a accesa magazinul online!

Specificații Acvariu Juwel Rio, 240 L, Natur

 • Forma: Dreptunghiular
 • Litraj: 240 L
 • Numar accesorii: 2
 • Accesorii incluse:
  • Sistemul de iluminat JUWEL High-Lite T
  • Sistem Bioflow 3.0 de filtrare si incalzire
  • Incalzitorul reglabil Juwel
 • Culoare: Natur
 • Dimensiuni: 1210 x 410 x 550 mm
 • Greutate: 49 Kg

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read