Stim cu totii ca este distractiv sa va schimbati culoarea ochilor de la maro la o nuanta mai interesanta, la alun sau ametist, dar cu siguranta nu doriti ca acest lucru sa va afecteze ochii.
Lentilele de contact colorate utilizate pentru scopuri cosmetice, pentru a imbunatati si schimba aspectul dumneavoastra intr-unul plin de farmec, reprezinta doar niste dispozitive medicale si trebuie tratate ca atare.

Vezi aici oferta de pret!

Ele nu pot fi cumparate de la un salon, piata sau magazin fara o prescriptie medicala. Vopseaua de pe lentile poate fi periculoasa pentru ochi, deoarece ochii sunt foarte sensibili.

Cheratita este o infectie a corneei, care apare atunci cand o persoana foloseste lentile de contact fara ingrijire adecvata. Uneori lentilele nu sunt curatate in mod corespunzator sau pastrate pentru o perioada lunga de timp. Daca innotati cu lentilele le veti deteriora si puteti provoaca infectii la ochi, deoarece acestea sunt expuse la bacteriile existente in apa. Apa de la robinet este de asemenea daunatoare.

Cand purtati lentile de contact colorate, ar fi recomandat sa consultati un oftalmolog la cel mai mic semn de disconfort sau roseata si iritatie sau durere deoarece cheratita se dezvolta foarte repede. La orice infectie sau zgarietura ale lentilelor in timp ce le purtati pot fi provocate ulcere corneene, ce sunt extrem de dureroase.

Nu mergeti la culcare inainte sa va scoateti lentilele de contact colorate sau chiar sa le pastrati mai mult de 7-8 ore, deoarece ochii nu primesc suficient oxigen iar corneea se poate inflama.

Pastrati intotdeauna lentilele inmuiate in solutia de lentile. Nu frecati lentilele colorate, deoarece culoarea va fi deteriorata. Utilizati o solutie care nu are nevoie de frecare.

FashionLife is advising you to be beautiful but carefull! :)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.