404 Not Found


nginx
Tratamente pentru părul uscat și degradat | FashionLife.ro
HomeFrumuseteTratamente pentru părul uscat și degradat

Tratamente pentru părul uscat și degradat

Dacă ai părul uscat şi deteriorat (de la vopsit, în urma folosirii plăcii de întins părul sau a uscătorului, datorită coafării excesive sau factorilor poluanţi din mediu), atunci trebuie să încerci uleiul de argan. Tratamentele și măştile cu ulei de argan sunt simplu de realizat, iar rezultatele sunt vizibile chiar după prima aplicare.

Încearcă uleiul de argan şi bucură-te de rezultate!

Numit şi „lichidul de aur”, uleiul de argan se obține din semințele arbustului Argania spinosa şi este unul dintre cele mai folosite produse naturale pentru îngrijire. Femeile din această ţară au folosit uleiul de argan de multe secole pentru efectele benefice pe care le aduce sănătății părului.

Pe lângă faptul că regenerează și repară părul uscat și deteriorat, acizii grași nesaturați omega-3 și omega-9 din uleiul de argan ajută la creşterea părului, hidratează scalpul uscat şi întărește părul, îl netezeşte şi îl face mai uşor de pieptănat.

Încearcă uleiul de cocos şi bucură-te de rezultate!

Noi îți recomandăm următoarele 2 tratamente cu ulei de argan, pe care le poți prepara acasă. Ţine însă cont că trebuie să le aplici înainte de fiecare spălare pe cap, timp de 1-2 luni, pentru ca părul să devină din nou sănătos.

  1. Ulei de argan pe părul umed

Aplică ulei de argan pe toată suprafața părului, piaptănându-l ușor pentru o distribuire uniformă. Înfășoară părul într-un prosop și stai aşa 20 de minute. Spală bine părul și clătește-l cu apă din abundenţă.

  1. Mască de păr cu ulei de argan şi suc de lămâie

Amestecă o lingură de argan și sucul de la o lămâie și aplică masca pe scalp și pe toată lungimea părului. Masează ușor pentru a o întinde uniform. Lasă masca să acționeze 15 minute, după care șamponează părul și clătește-l bine.

  1. Uleiul de argan Verdex

Este recomandat tuturor tipurilor de păr, în mod special persoanelor cu părul uscat, distrus de vopsea sau de placa de păr. Poate fi folosit însă şi pentru corp şi faţă, deoarece înfrumusețează, întinerește pielea şi restabilește strălucirea

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read