media_138054814887437600

Adio botox sau operatii de lifting! Cercetatorii sustin ca au descoperit o pilula care reduce vizibil ridurile.

Oamenii de stiinta sunt de parere ca au descoperit pilula tineretii. Ei au conceput in laborator un medicament care te scapa de riduri. Pilula contine un amestec de plante, in special compusi de soia, vitamine si omega 3. Testele arata ca o asemenea pilula reduce ridurile fine, cele de expresie, dar si cele mai adanci din zona tamplelor, a ochilor sau pe frunte.

Se pare ca pilula minune ar reduce cu cel putin 10% ridurile denumite in popor “laba gastii”, niste linii adanci care se formeaza in coltul ochilor. Produsul costa in jur de 35 lire sterline pe luna, iar specialistii recomanda tratamentul pentru mai multe luni, in functie de varsta, dar si frecventa ridurilor. Pilula ajuta pielea sa produca colagen, o substanta care da elasticitate tesuturilor. Colagenul este secretat in mod natural de organism, dar odata cu inaintareain varsta, productia lui scade drastic.

Studiul a fost facut pe 110 femei a caror medie de varsta era 61 de ani. Dupa ce au luat timp de trei luni asa zisa pilula a tineretii, cercetatorii ai putut observa o reducere a ridurilor cuprinsa intre 10% si 30 %, in functie de tenul fiecareia. “Dupa cinci ani de teste efectuate pe sute de femei, am gasit o combinative eficienta care poate reduce ridurile in 14 saptamani. Produsul nu este deocamdata pe piata”, au declarat cercetatorii.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.