Concurentele au fost conduse intr-o camera semiobscura, unde celebrul designer le astepta cu o surpriza de proportii. In fata frumoaselor fete se intindea un labirint impresionant de lasere, iar incaperea era impanzita cu o jumatate de milion de euro! Nu in bancnote, ci in forma unei colectii extrem de valoroase de bijuterii din briliante, aur alb sau tantal, un material pretios foarte rar. Ceea ce urma le-a lasat cu gura cascate pe fete!

Catalin Botezatu nu a venit singur in fata concurentelor, ci insotit de o balerina. Fetele au privit cu mare atentie demonstratia acesteia, balerina avansand in labirintul cu lasere cu miscari extrem de greu de executat. Acesta a fost primul test pe care Botezatu l-a pregatit pentru fetele Next Top Model. Concurentele au fost rugate la randul lor sa parcurga labirintul, sa treaca printre lasere, fara a le atinge nici macar o data.

Fiecare atingere declansa un sistem de alarma foarte zgomotos, iar fetele trebuiau sa reia din punctul de start proba. Aceasta nu a fost singura restrictie, intreg labirintul trebuia parcurs in doar trei minute. In cazul in care acest interval era depasit, concurenta pierdea evaluarea. Odata ajunse in dreptul bijuteriilor din labirint, fetele trebuiau sa faca o oprire si sa pozeze cu o atitudine care sa-l convinga pe severul lor evaluator.

Bineinteles, peripetiile s-au tinut lant, prestatia unor concurente enervandu-l extrem de tare pe Botezatu, care le ceruse de nenumarate ori sa se concentreze. Alarmele care se auzeau la fiecare greseala si miza foarte mare a evaluarii au dus emotiile si tensiunea concurentelor la cote maxime. Pentru cele care reuseau, la capatul labirintului se afla si posibilitatea unei recompense substantiale.

Cum s-au descurcat fetele si ce alte teste le-a mai pregatit Catalin Botezatu, ramane sa descoperiti in aceasta seara, de la 20.30, la Next Top Model.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.