Lupta devine din ce in ce mai dura la Next Top Model, iar fetele se folosesc de toate armele din dotare. Sanziana a intrat „in gura lupului”, iar fetele cred ca este favorita in concurs doar datorita trecutului ei si nu pentru ca ar avea rezultate excelente la capitolul modelling. Acuzatiile devin insa din ce in ce mai dure, una dintre concurente marturisind ca, in realitate, Sanziana este foarte rea si ca aparentele inseala. Mai mult, Sanziana ar minti in privinta banilor pe care ii are la dispozitie.

“Mi-am cumparat haine de 1 milion 500… putin, mi-am cumparat pantofi de 2 milioane, putin si aici… Si am 84 de lei, o data la trei luni si cumpar haine non stop cand am ocazia sa ma duc la mall. Ai impresia ca din aia 80 de lei tu nu mananci sa-ti cumperi haine cand ai tu chef? E o mimoza. Cand pleaca si camera de filmat spune “aici suntem intr-un concurs, fiecare pe cont propriu, nu ma intereseaza de celelalte” si in fata camerelor se plange ca vai, saraca de mine”, spune Barbara.

“Bani are destui de cheltuit in mall, poate chiar mai multi decat mine cateodata. Am fost cu ea de mai multe ori si isi cumpara haine chiar si mai scumpe decat mine. Nu e chiar cum se victimizeaza ea de obicei ca primeste doar o data la trei luni bani, ca are 84 de lei, nu e asa. A spus ca nu mai tine legatura cu mama ei, dar ea vorbeste zilnic cu mama ei, cu bunicii si poate are mai multi bani decat avem noi. Sa nu minta, asta ma deranjeaza”, a completat Lavinia.

Ce urmari neasteptate a avut discutia intre concurente, ramane de vazut astazi, de la 20.30, la Next Top Model.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.