404 Not Found


nginx
Ochelari de soare – modelele anului 2013 | FashionLife.ro
HomeAccesoriiOchelari de soare - modelele anului 2013

Ochelari de soare – modelele anului 2013

ochelari-soare-giles-600x900Ochelarii de soare sunt un accesoriu esenţial pentru orice femeie.Alături de aspectul practic si utilitatea acestui item, ochelarii de soare sunt o dovada de stil şi expresie a personalităţii tale.

Dacă eşti la curent cu noutăţiile blog-urilor de streetstyle sau ai urmărit în ultima perioadă Săptămânile Modei ce tocmai s-au încheiat, cu siguranţă ai observat că ochelarii de soare sunt Must have-ul oricărei apariţii glam. Ce se poartă în 2013 şi care sunt cele mai apreciate stiluri de ochelari de soare vom afla în cele ce urmează.

Ochelari de soare rotunzi revin în tendinţe. Se acceptă orice mărime, de la cei mici până la ochelari maxi, atât timp cât au lentila rotundă, sunt IN.

Ochelari de soare decorati reiau influenţele baroce din tendinţele anului trecut şi le transpun în sezonul de primăvară/vară. Decoraţiunile geometrice, florale sau metali fac din ochelarii de soare din 2013 piese de rezistenţă ale unor ţinute studiate.

Click aici pentru a accesa magazinul online!

Ochelari de soare florali sunt în acord cu tendinţele vestimentare ale sezonului. Piesele cu motive florale se regăsesc în randul preferinţelor sezonului de primăvară/vară 2013, astfel că o pereche de ochelari de soare cu motive florale, fie ele imprimate sau detalii aplicate, sunt o alegere potrivită.

Ochelari de soare îndrăzneţi, în culori vibrante sunt specifici sezonului estival şi se regasesc şi în tendinţele acestui an. Roşu, portocaliu, verde sau mov sunt culori ce domină propunerile perioadei următoare. Poţi alege varianta doar cu rama colorată, cum sunt cei din colecţia Dolce & Gabbana,sau un model ce are şi lentila asorată, cum sunt ochelarii propuşi de Gucci.

Ochelari de soare oglindă, fie că este vorba despre clasicii ochelari de soare aviator (în stilul Ray Ban), fie că au o altă formă, important este ca lentila să reflecte lumina, asemeni unei oglinzi.

Ochelari supradimensionaţi, preferaţi de majoritatea vedetelor sunt o piesă esenţială în garderoba ta. O pereche de ochelari de soare maxi sunt ideali pentru orice moment al zilei. Misterioşi şi eleganţi, îi găseşti în orice variantă cromatică. Pentru un look clasic, alege o pereche neagră sau albă.

Ochelari de soare „pisica”, un aer glam al ce aminteşte de un Hollywood retro încă fascinează designerii de accesorii de pretutindeni, ce îi propun aproape în fiecare sezon. Poartă-i cu o rochie în stilul anilor ’60 şi cu un palton subţire de primăvară pentru un efect maxim.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read