HomeAccesoriiNaomi Cambell, Claudia Schiffer şi Eva Herzigova apar goale pentru Dolce &...

Naomi Cambell, Claudia Schiffer şi Eva Herzigova apar goale pentru Dolce & Gabbana

Stefano Gabbana şi Domenico Dolce lansează D&G Fragrance Anthology, o colecţie de cinci parfumuri unisex. Eva Herzigova, Naomi Campbell şi Claudia Schiffer, top modele al căror nume este legendar în lumea modei, au pozat goale pentru a promova cel mai recent parfum Dolce&Gabbana, “Anthology“.

Fiecare dintre cele 5 parfumuri poartă numele unei cărţi de tarot, anume La Lune 18 (Luna), Le Bateleur 1 (Magicianul), La Roue de la Fortune 10 (Roata Norocului), L’Imperatice 3 (Împărăteasa), L’Amoureaux 6 (Îndrăgostiţii) – şi va fi promovat de către diferite modele.

Eva Herzigova, Naomi Campbell, şi Claudia Schiffer vor reprezenta Împărăteasa, Luna şi Roata Norocului. Vor fi şi 3 modele masculine, anume Fernando Fernandes, Noah Mills şi Tyson Ballou. Şi ei au fost fotografiaţi nud fotograful Mario Testino care a realizat şi 2 spoturi publicitare, în două variante, de 30 de secunde şi respectiv de 60 de secunde.

„Le-am ales pe cele 3 pentru că sunt foarte cunoscute. Le ştiu atât adolescentele cât şi femeile mai în vârstă. Se bucură de multe ori de mai mult succes decât actriţele. Oamenii au nevoie de idoli, de figuri pe care să le recunoască”, a declarat Domenico Dolce. Nu e de mirare că cei 2 creatori de modă designeri au ales ca sursă de inspiraţie zona ocultă, mai ales că Stefano Gabbana a mărturisit că, în tinereţe, o ţigancă i-a ghicit în palmă şi i-a spus că va ajunge faimos!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read