Home Accesorii Hermes a lansat cea mai scumpa geanta din lume! Costa 1.5 milioane de dolari!

Hermes a lansat cea mai scumpa geanta din lume! Costa 1.5 milioane de dolari!

0

Cele mai noi creatii semnate Hermes sunt niste genti extrem de extravagante, create din aur si incrustate cu 1160 de diamante si pietre pretioase. Pentru a iti intregi colectia de genti cu cea mai noua creatie Hermes, este nevoie sa scoti din buzunar nu mai putin de 1.5 milioane de euro.

Daca considerati ca o geanta in valoare de 15.000 de euro este una de lux, exagerat de scumpa, pe care doar oamenii foarte bogati si-o pot permite, Hermes a dus luxul la un al nivel, lansand o noua linie de posete.

Fiecare geanta Hermes din cele patru modele care alcatuiesc cea mai noua colectie costa 1.5 milioane de euro. Posetele sunt facute din aur pur si sunt incrustate cu mii de pietre pretioase si diamante.

Mult mai mici decat versiunile clasice, din piele, gentile sunt concepute pentru a fi purtate cu breteaua prinsa de incheietura mainii. Compartimentul principal este foarte mic, neavand posibilitatea de a pune in ei nici macar o pereche de ochelari de soare.

,,Accesoriile sunt facute pentru a fi vandute si cumparate, la fel ca farfuriile sau canapelele”, a declarat designerul Pierre, pentru revista Elle.

Geanta are modelul pielii de crocodil si este accesorizata cu 1160 de diamante. ,,Este o nebunie”, a declarat CEO Hermes, Patrick Thomas. Intrebat daca crede ca cineva isi va permite sa isi achizitioneze aceasta geanta exagerat de scumpa, el a raspuns: ,,Nu am nici cea mai vaga idee. Poate doar daca persoana respectiva va avea doua garzi de corp”.

Aceste capodopere au fost create de designerul Pierre Hardy, iar pentru conceperea lor a fost nevoie de doi ani. Fiecare dintre cele patru genti ale noii colectii vor fi create in trei exemplare.

,,Eu incerc sa fac aceste accesorii bazandu-ma pe creativitate si personalitate” a declarat designerul.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.