HomeAccesoriiDe ce sa cumperi genti online ?

De ce sa cumperi genti online ?

genti chicbags

Ultimii ani au insemnat si in Romania o adevarata revolutie a internetului si – mai mult decat oricand – a shoppingului online.

Daca in urma cu trei ani multi dintre romani erau reticenti fata de cumparaturile facute pe internet, fie pentru ca nu erau siguri de calitatea produselor cumparate, fie pentru ca nu erau siguri macar ca produsul le va ajunge (mai ales daca era vorba de o plata cu cardul), sau pur si simplu pentru ca nu aveau incredere in confidentialitatea si in siguranta platilor efectuate pe internet – astazi tot mai multi romani (evident, din mediul urban) prefera sa isi plateasca facturile online si, in egala masura, sunt dispusi sa incerce shoppingul online.

Care sunt avantajele shoppingului online?

Nimic mai simplu, mai ales daca vorbim despre genti: oferta este mult mai variata decat cea din magazinele obisnuite, in plus putem gasi acelasi model de geanta in mai multe variante de culoare si sa il alegem pe cel care ne avantajeaza mai mult; pentru ca un magazin online implica cheltuieli reduse, preturile produse sunt net inferioare celor dintr-un magazin obisnuit; confortul sesiunii de shopping este evident, mai ales ca putem cumpara orice, la orice ora.

Singurul dezavantaj este acela ca nu se poate pipai, efectiv, produsul cumparat, insa si acest neajuns este reparat prin multitudinea de poze detaliu cu produsele comercializate, care – mai ales la Chicbags.ro – dau destule date despre calitatea gentii pe care o alegem, la fel ca si informatiile din descrierea produsului. In plus, exista posibilitatea de a returna produsul daca acesta nu corespunde asteptarilor sau descrierii!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read