HomeAccesoriiChanel a uimit cu colecţia pentru vara 2013 - de la excese...

Chanel a uimit cu colecţia pentru vara 2013 – de la excese la panouri solare

chanel-articleSă zici că marele Karl Lagerfeld a surprins cu o nouă colecţie Chanel este o surpriză şi în acelaşi timp nu este, pentru că lumea se aşteaptă să descopere ceva inedit, în exces, în colecţiile label-ului. Pentru primăvară-vară 2013, Chanel prezintă apocalipsa în modă.

De ce au fost prezente panouri solare pe catwalk? Karl Lagerfeld a explicat simplu „vântul şi soarele sunt libere”. Revenind la hainele prezente în show, pentru vara 2013, Chanel s-a axat pe rochii linia A, bolero-uri, imprimeuri florale, ţinute colorate şi altele „black or white”, fuste-rochii şi transparenţe.

Sunt atât de multe elemente interesante în fiecare show Chanel, încât nici nu ştii de unde să începi povestea, deşi mai bine te las să admiri fotografiile. Un lucru este cert, Karl a dat dovadă de exces creativ cu această colecţie unitară, dar cu elemente atât de diferite.

Femeia Chanel a verii 2013 este una care valorează hainele elegante şi feminine. Tendinţa asiatică din sezonul toamnă-iarnă 2012/2013 se regăseşte şi în această colecţie, însă elementele care au atras atenţia cel mai mult au fost accesoriile: pălăriile opulente, sandalele cu platformă, coliere din perle, dar să nu uităm de geanta „Hula-Hoop”, care evidenţiază încă o dată importanţa genţilor în ţinute.

Colecţia a fost prezentată ieri, în cadrul Săptămânii Modei din Paris , la Grand Palais, unul dintre locurile preferate ale directorului de creaţie.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read