HomeAccesoriiCe facem cu ochelarii de soare?

Ce facem cu ochelarii de soare?

glasses

Ochelarii de soare au devenit mai mult decât un accesoriu care ne protejează ochii de razele soarelui. Au devenit o reflecție a personalității noastre. Pe lângă aspectul terapeutic, ochelarii de soare au posibilitatea să ne îmbunătățească (sau nu) imaginea personală. Iată ce trebuie și ce nu trebuie să faceți cu ei:

Magazine recomandate de noi:
Optiplaza.ro ; FashionUP.ro ; TiNAR.ro ; B-mall.ro

  • Ochelarii de soare se dau jos în interior. Indiferent de natura locului în care suntem: mall, bancă, spital, biserică, restaurant, instituții publice etc. Se face excepție de la această regulă doar în cazul în care avem o afecțiune medicală specială și trebuie să ne ferim de lumina puternică. Dacă în această situație ne întâlnim cu un cunoscut, ne vom cere scuze explicând condiția medicală fără prea multe detalii. Cearcănele nu sunt o problemă medicală și se tratează cu un somn bun, nu cu o pereche de ochelari.
  • Alegeți o pereche de ochelari care să vă reflecte personalitatea și stilul. Mai bine o pereche de ochelari de 30 de lei care vi se potrivesc decât unii foarte scumpi care nu vă avantajează. Știu, este un subiect foarte delicat! La o întâlnire de afaceri nu se consideră manierat să vă faceți apariția cu o pereche de ochelari sport, de exemplu. Vedetele se pot ascunde în spatele unor lentile mari și închise la culoare pentru că doar așa pot avea puțină intimitate sau doar astfel de lentile le pot proteja de blitzurile fotografilor. Dacă nu sunteți persoană publică cu astfel de neplăceri, puteți părea ridicol/ridicolă în anumite ocazii.
  • La serviciu ochelarii stau în etui. Excepție fac doar piloții de avion și șoferii.
  • Dacă îi purtați pe cap lăsați impresia că veți pleca în scurt timp. Când intrăm rapid în benzinărie pentru a plăti, de exemplu, gestul ne este permis pentru că vom sta doar câteva minute. În alte condiții, ochelarii se dau jos și se pun în etui, în geantă.
  • Ochelarii se dau jos atunci când ne întâlnim cu persoane cunoscute, pe stradă. Nu îi vom pune pe cap și ne vom privi în ochi. Așa este manierat!
  • Îngrijiți-vă ochelarii de soare! Indiferent de prețul lor.Aveți grijă ca lentilele să fie mereu curate, fără amprente digitale sau alte pete. Dacă observați zgârieturi pe lentile, este cazul să investiți într-o nouă pereche de ochelari.
  • Ochelarii de soare nu sunt oglinda pentru retușul glossului.
  • La plajă, sau dacă navigați, ori când mergeți cu bicicleta puteți păstra ochelarii de soare în compania tuturor. Este chiar recomandat să vă protejați ochii.
  • Aflați într-o situație în care nu știți cum este manierat, dați-i jos de la ochi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read