HomeAccesoriiCare este diferenţa dintre o poşetă Louis Vuitton originală şi una falsă

Care este diferenţa dintre o poşetă Louis Vuitton originală şi una falsă

Daca va doriti o poseta Louis Vuitton originala, si nu vreti sa dati o gramada de bani pe o replica, exista anumite indicii pe care le puteti verifica sa va convingeti ca nu va pacaliti.

Chiar si in magazinele cu pretentii exista multe replici care sunt foarte asemanatoare cu posetele originale. Multe falsuri sunt greu de distins, cu toate acestea, exista mai multe modalitati de a identifica diferenta dintre o poseta autentica si una falsa.

Exista multe falsuri care plutesc pe internet, pe site-uri de licitatii sau magazine online si toate sustin ca vand posete Louis Vuitton autentice, dar majoritatea nu sunt. Documentati-va putin despre brand si familiarizati-va cu ceea ce face un Louis Vuitton atat de special.

O geanta Louis Vuitton originala are urmatoarele caracteristici:

  • posetele Louis Vuitton sunt scumpe. Sunt realizate din materiale costisitoare, cum ar fi pielea de cea mai buna calitate: boa, crocodil, piele de miel si piele de camila. Falsurile sunt fabricate din piele falsa si din vinil, si sunt dure si rigide la atingere. O poseta Louis Vuitton este neteda si moale. Captuseala este din piele Vachetta si se va inchide la culoare in mod natural pe masura ce poseta “imbatraneste”. Cele mai multe falsuri sunt realizate dintr-o captuseala cafeniu deschis sau una invechita artificial, care nu se va schimba cu trecerea timpului.
  • din moment ce posetele autentice sunt atat de scumpe, daca pretul pare foarte scazut, cu siguranta nu este adevarata.
  • cusaturile de pe o poseta Louis Vuitton sunt perfecte. Nu veti vedea capete de ata sau fire desfacute pe o geanta autentica
  • plasarea monogramei se face cu atentie si pe bucati. Nu vor fi strambe sau taiate la mijloc. Vor arata la fel pe fiecare model de poseta sau geamantan.
  • Louis Vuitton nu face reduceri, nu are lichidari de stocuri, nu vinde en-gros sau nu isi vinde produsele in pietele in aer liber.
  • etichetele nu sunt atasate de o poseta Louis Vuitton. Originalele au etichete, dar sunt plasate in interior sau intr-o punguta.
  • daca poseta este un model care nu se regaseste pe site-ul Louis Vuitton, atunci inseamna ca geanta este falsa. Nu exista modele noi care ies in fiecare sezon.
  • armatura folosita pe poseta este, de asemenea, un indicator. Falsurile vor avea adesea material plastic vopsit cu auriu, in timp ce o poseta autentica va avea metal auriu sau alama.
  • posetele Louis Vuitton nu se vand decat in boutique-urile Louis Vuitton sau in marile magazine de renume.

Si, asa cum spune o veche zicala, “daca este prea frumos sa fie adevarat atunci probabil ca asa este“. Nu va lasati pacalita sa cumparati un fals.

Educati-va si fiti foarte bine informata cu privire la ceea ce inseamna un articol de designer.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read