HomeModa femeiTendinte vestimentare toamna/iarna 2014-2015

Tendinte vestimentare toamna/iarna 2014-2015

De când toamna își face puțin câte puțin , simțită prezența în șifonierele noastre , m-am gândit sa vorbesc puțin despre tendințele vestimentare din sezonul toamnă – iarnă 2014 -2015 . În general tendințele în moda variază ca și conținut de la sezon la sezon , dar ca și complexitate , de la an la an  așa că hai să vedem care sunt noile tendințe în sezonul rece :

1. PALTOANELE – HALAT

Toamna aceasta se poartă paltoane-halat. Hugh Hefner este responsabil pentru acest trend ciudat care constă în purtarea unor paltoane foarte largi, tip halat ceea ce înseamna că, toamna aceasta anii 60 revin în forţă și sunt inspirația supremă pentru piesele vestimentare care se poartă în 2014.

CE-SE-POARTA-IN-2014-PALTOANE-HALAT

2. NORMCORE

Normcore înseamnă banal, simplu, o ținută care nu atrage atenția nimănui. Normcore înseamnă negru, alb, gri sau navy, nici măcar un strop de culoare puternică. Noul cool se traduce prin a nu fi cool. Dar… ne concentrăm pe atitudine și personalitate.

3. Anii ’60

În sezonul rece vom călători cu mașina timpului și ne vom opri în anii 60. Saint Laurent, Valentino sau Louis Vuitton au reschițat siluetele sixties. Te poți inspira de la Twiggy, Jackie Onassis, Brigitte Bardot, Pattie Boyd sau Jane Birkin.

4.PRINTURI RAVE

Se anunță o toamnă dinamică. Printul dă vibe-ul! Motive pop art, grafisme combinate într-un mod frenetic, aproape neașteptat, culori vibrante. Toate parcă vin din zona muzicii electronice. Așa că… Rave on!

toamna-iarna-2014-2015

5.CULORI INTENSE

Uitați de culorile terne! Paleta cromatică e vibrantă. Joseph Altuzarra este maestrul celei mai tari combinații de culori, roz cu verde. Da, aceasta este considerată cea mai cool asociere de culori pentru sezonul rece.

6.TRICOTAJE

Cu gândul la tricotaleje bunicii. Cum era? Unul pe față, unul pe dos. Ei da, în această toamnă se poartă tricotajele.

238_328_app_webroot_pictures_article_7253

7.BLĂNURI

2095

Înfruntăm intemperiile vremii cu cele mai călduroase blănuri. Și nu oricum! Designerii ne propun variante îndrăznețe, blănuri în culori tari pentru un look amazing!

8.TRANSPARENȚE

Pentru seri speciale, rochii speciale. Se poartă lungimile maxi, din broderie și cu transparențe. Corpul pare pur și simplu tatuat.

modelul-candice-boucher-intr-o-rochie-transparenta-la-cannes-sexy-sau-dizgratioasa_size7

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read