HomeModa femeiRochii office pentru toate gusturile

Rochii office pentru toate gusturile

Când te gândești la ținute office îți vin în gând culori neutre și tinute sobre și monotone? Ei bine, nu trebuie să fie tot timpul așa, Neer.ro îți aduce o colecție de rochii office care îți vor avantaja silueta și te vor face să te simți stilată și chic chiar și la locul de muncă.

Modul în care te îmbraci, este modul în care te exprimi și transmiți o primă idee angajatorului, colegilor de muncă și persoanelor cu care intri în contact. Din acest motiv este nevoie să abordezi un stil caracteristic, personalizat chiar și la locul de muncă. 

Un prim sfat este să folosești culorile vii. Poate lucrezi la o companie în cadrul căreia se impune un cod vestimentar strict, în acest caz poți opta pentru o pată de culoare în ținuta ta. 

Vine vara, iar culorile verii sunt femine și rafinate, perfecte pentru a fi asortate ținutei tale de lucru. Poți opta pentru o cămașă viu colorată, un accesoriu statement sau o pereche de pantofi colorați asortați la o eșarfă în aceasi nuanță, iar posibilitățile pot continua.

Dacă vrei să îți faci ținuta office mai interesantă, alege dresuri inedite, iar aici nu vorbim de dresurile portocalii sau în alte culori aprinse care să fure privirile și să schimbe total tonalitatea ținutei. Ne referim la acele dresuri discrete, cu diferite modele imprimate pe ele, din dantelă sau alte imprimeuri elegante.

Optează pentru imprimeuri. O rochie cu imprimeu va inspira mai mult dinamism și creativitate, și cel mai important, va fi mai ușor de asortat. La o rochie cu imprimeu nu poți accesoriza ținuta cu un colier statement și cercei masivi. Când alegi un articol imprimat trebuie să încerci să alegi o nuanță predominantă și să nu adaugi alte accesorii sau articole în nuanțe diferite, care să încarce ținuta.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read