HomeModa femeiRochii de seară ieftine

Rochii de seară ieftine

Rochiile de seară se poartă de obicei la evenimente speciale din viața ta, în care îți dorești să ai o apariție de succes.

Fie că vorbim de o rochie de seară lungă și vaporoasă sau o rochie de seară scurtă, condiția este aceeași: sa ne facă să strălucim și să ne dea încredere în noi. Neer.ro vine cu o gamă variată de rochii de seară ieftine, potrivite pentru orice ocazie și făcute să întoarcă priviri.

Un prim sfat în alegerea unei rochii de seară este să ții cont de înălțime și de forma corpului. Astfel pentru mignione recomandăm rochiile midi sau scurte, cu o lungime a rochiei fix deasupra genunchilor ori până la jumătatea gambei.

După ce ai găsit rochia perfectă, pantofii ce îi vei alege au doar scopul să evidențieze frumusețea rochiei. O recomandare din partea noastră sunt pantofii stiletto nude, o alegere potrivită, care v-a complimenta aproape orice rochie de seară vei alege.

Rochia de seară lungă este ideală pentru orice tip de siluetă. Un clasic al ținutelor de seară cu care nu vei da greș vreodată este rochia neagră lungă, ce denotă eleganță și stil, flatându-ți în același timp corpul.

Atunci când alegi o rochie de seară este foarte important să cumperi un model pe mărimea ta. Unele femei, din dorința de a părea mai suple sau de a ascunde anumite imperfecțiuni, fac greșeala de a-și cumpăra rochii prea mici sau prea mari și în acest fel obțin exact efectul opus.

De asemenea trebuie să acorzi atenție materialului din care este realizată rochia, acest aspect afectează modul în care se va așeza rochia pe corpul celei pe care o poartă. 

Un exemplu în acest sens sunt rochiile vaporoase care se pliază perfect pe corp, fiind din voal și potrivite pentru femeile cu un trup subțire și înalt. În ceea ce privește femeile mai plinuțe, recomandăm rochiile din jerse, ce este un material versatil, care îmbracă bine eventualele imperfecțiuni fizice.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read