HomeModa barbatiPana la 60% reducere pentru toate produsele ZorileStore

Pana la 60% reducere pentru toate produsele ZorileStore

zorile-store-black-friday

TOATE preturile articolelor de pe ZorileStore.ro vor fi reduse de Black Friday!

Magazin online ce comercializeaza articole de imbracaminte, incaltaminte si accesorii, proaspat castigator la Gala Premiilor e-Commerce 2012 la sectiunea cel mai bun start-up pentru un magazin online, participa la Black Friday. In cadrul aceastui eveniment, se vor face reduceri la toate articolele de pe site de pana la 60%. De reduceri va beneficia inclusiv intreaga colectie toamna-iarna 2012, aceasta va fi redusa cu minim 20%.

Adelina Oprea, manager marketing ZorileStore:

In acest an am hotarat sa participam si noi la Black Friday. Ne-am pregatit temeinic in acest sens, Adriana si Stefan Liute de la Storience s-au ocupat de conceptul si vizualul campaniei iar pentru ca estimam o crestere a traficul cu minim 100% baietii de la ContentSpeed au pregatit site-ul astfel incat clientii sa nu intampine nici o problema la navigare . Ca si noutate, am decis ca Black Friday sa nu se mentina doar pentru ziua de vineri, ci va fi un eveniment care se va intinde pe parcursul intregului weekend. Astfel, Black Friday va fi lansat pe 23.11.2012, ora 0:00, si se va inchide oficial pe data de 25.11.2012, orele 23.59, in toata aceasta perioada echipa de la relatii cu clientii va lucra din zori in zori.

In cadrul acestui eveniment, pe magazinul nostru online va avea loc si o premiera. Serviciul implementat de noi, primul de acest gen din Romania, cel cu vizualizare la 360 grade, va suferi o imbuntatire majora. Astfel, articolele promovate in campanie vor avea o noua prezentare intrucat vom avea modele ce vor inlocui manechinul din carbon. In acest fel, clientii vor putea face o idee mult mai buna vizavi de felul in care arata articolul.

Articolele comercializate de ZorileStore.ro cuprind mai multe branduri, foarte cunoscute in domeniu, calitatea si originalitatea lor fiind astfel garantate. Printre brandurile comercializate de magazinul ZorileStore.ro se numara: Puma, Lotto, Fila, Lacoste, Le Coq Sportif, Prince, Police si multe altele.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read