HomeModa femeiModă pentru mămici

Modă pentru mămici

Preocupate de modul în care arată, viitoarele mamici, se pot informa de noile tendinţe de hainuţe pentru mămici înainte sau pe masură ce burtica le începe a creşte.

Actualele colecţii spun adio hainelor foarte largi, salopetelor din denim sau catifea reiată şi îmbrăţişează frumuseţea naturală şi eleganţa.

Dacă până nu de mult nu aveau de unde alege, achiziţionând haine lipsite de stil, mămiciile pot profita acum de o gamă largă de materiale, tăieturi şi culori, iar creatorii vin în întâmpinarea lor cu hainuţe care să le pună în valoare frumuseţea corpului.

Garderoba unei gravide. Din şifonierul unei viitoare mămici nu trebuie să lipsească rochitele baby-doll. Colorate, cu imprimeu sau uni, cu bretele sau mânecuţe, din bumbac sau vascoza, acestea îţi vor face zilele mai frumoase. Ca şi accesorii vă recomandăm fie eşarfele, fie curelele lăcuite şi înguste.

Pantalonii sunt prevăzuţi cu bazoane elastice din bumbac. Iarna, gravidele preferă pantaloni cu bazon inalt pentru ca acesta este calduros.

În materie de accesorii găsim multe culori şi modele, atât în ceea ce priveşte încălţamintea şi geanta, cât şi în ceea ce priveşte diversele “podoabe”.

PS: Acest articol este scris pentru siteul nostru partener: BebeMic.info

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read