HomeModa femeiLittle Black Dress de la BeFashion.ro

Little Black Dress de la BeFashion.ro

53a6591968c18e0aa5a2f83aff52b0b2

Little black dress sau Rochia scurta neagra este o rochie cu un croi simplu, potrivita pentru cocktail si care scoate din incurcatura orice femeie. Aceasta rochie este considerata o piesa esentiala pentru a completa garderoba unei femei. Cei mai multi designeri o considera esentiala deoarece ea poate fi imbracata la aproape orice ocazie: ziua cu o pereche de pantofi cu toc si o jacheta iar seara accesorizata cu o geanta clutch si multe bijuterii.

Cel mai esential lucru la aceasta rochie este sa nu se inscrie in niciun trend pentru a nu se invechi niciodata, asa ca ideal ar fi ca aceasta rochie sa fie cat mai simpla.

Pentru a face o scurta istorie a acestei rochii trebuie sa mentionam ca in 1962 Gabrielle “Coco” Chanel a publicat in Vogue o poza cu o rochie scurta si neagra, dupa care ea a devenit “ o uniforma a femeilor cu gust” cum avea sa o numeasca tot Vogue. De atunci multe rochii scurte negre au devenit faimoase , la fel ca si purtatoarele lor, cea mai cunoscuta fiind Audrey Hepburn in Breakfast at Tiffany’s.

Daca inca nu ai o little black dress atunci iti poti achizitiona una de la www.BeFashion.ro la cele mai bune preturi. In poza de mai jos eu port Rochia Pearl pe care o gasiti la pretul de 59.90 ron, avand o calitate excelenta.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read