HomeModa femeiCum sa fii fashionable in toamna lui 2012

Cum sa fii fashionable in toamna lui 2012

Vogue recomandă little black dress. Iar noi insistăm pe acest trend care nu s-a demodat încă de la Coco Chanel. Acum însă avem mai multe variaţiuni ale rochiei simple negre. Aveţi de unde alege! Veţi regăsi câteva modele chiar şi pe pasarelă care s-ar putea să vă placă. Designerii s-au întrecut în stiluri cât mai diverse ale little black dress în colecţiile de toamnă-iarnă 2012-2013.

Propunerea numărul 1 vine din partea Lanvin şi este inspirată din lumea dansului. O rochie simplă şi strânsă pe talie cu o curea de piele neagră.

A doua propunere este opera Mariei Lucia Hohan. Un designer român cu succes pe covorul roşu de la Hollywood. Decupaje sexy, lungime de seară şi catifea, ce îţi poţi dori mai mult? Ideal este şi faptul că această rochie se poate găsi în mai multe nuanţe.

Următoarea propunere este creată de nimeni altul decât simbolul eleganţei: Valentino! Kate Bosworth poartă încântată această little black dress care, zicem noi, îi marchează stilul feminin şi îi scoate foarte bine silueta în evidenţă.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read