HomeModa femeiCele mai HOT tendinte VESTIMENTARE din 2015

Cele mai HOT tendinte VESTIMENTARE din 2015

DSC_0051

Anul 2015 aduce în față dantela albă, fie că vorbim despre rochii, cămăși sau tricouri. De asemenea, pantalonii evazați, pantofii cu platformă sau materialele cu carouri sunt câteva dintre obiectele vestimentare care revin anul acesta și sunt în atenția designerilor.

Magazine recomandate de catre noi:
zorilestore.ro ; fashionup.ro ; b-mall.ro ; comodo.ro ; mycloset.ro

Cerceii neasortați au prins avânt, acest lucru după ce o perioadă s-a purtat cercelul unic. Geanta statement trebuie să fie un accesoriu nelipsit în garderoba fiecărei femei. Anul acesta geanta de tip Loewe Puzzle va fi vedetă. Pielea de antilopă se va purta indiferent de mod: fie trenciuri, fuste, pantaloni sau jachete. Trebuie să ai cel puțin o astfel de piesă vestimantară pentru a fi în trend.

Deși se vor purta în continuare pantofii cu toc, iată că pantofii cu platformă își vor reintra în drepturi și vor ocupa o poziție fruntașă în preferințe. Un alt “must have” al sezonului vor fi materialele cu imprimeuri, și nu orice tip ci carourile. Acestea vă vor duce look-ul către unul tineresc, neconvențional și mereu fresh.

Denimul, închis la culoare, se va distinge și el în anul 2015, și nu oricum ci în ținute mai mult elenante. Încălțămintea de baza a acestei primăveri vor fi sandalele tip gladiator, cool și foarte confortabile.

Moda anilor `70 reînvie și în 2015. Dacă ești nostalgică și ai trecut prin acele vremuri sau pur și simplu ti-ar fi plăcut, atunci acum ai această ocazie: pantalonii evazați vor fi la modă și nu au voie să lipsească.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read