HomeModa femeiCe inseamna cand te visezi mireasa: Afla semnificatiile ascunse!

Ce inseamna cand te visezi mireasa: Afla semnificatiile ascunse!

Daca te-ai visat vreodata mireasa si ai cautat intelesurile ascunse ale acestui simbol, probabil ca ai gasit mai multe explicatii. Intr-adevar, specialistii in interpretarea viselor, stiinta cunoscuta si sub denumirea de oniromantie, se folosesc de o plaja larga de semnificatii, pornind de la cele pozitive si ajungand la opusul acestora. Iata cateva raspunsuri la intrebarea “Ce inseamna cand te visezi mireasa”, care te-ar putea lamuri cu privire la misterul rochiei albe pe care ai intrezarit-o in somn, cu ochii mintii.

mireasa_1

Ce inseamna cand te visezi mireasa: semnificatii generale

In functie de sentimentul pe care ti-l lasa visul in care te vezi mireasa, sensurile acestui simbol sunt multiple. Astfel, daca te visezi o mireasa fericita si implinita, aceasta inseamna ca si in viata reala traiesti aceleasi sentimente atunci cand vine vorba despre relatia ta. Ba chiar mai mult, poate simboliza dorinta ta ascunsa in inconstient de a trece la urmatoarea etapa si anume la casatorie.

Atunci cand din contra, te visezi mireasa si esti nemultumita in vis de cum arati in aceasta postura, inseamna ca este vorba despre o serie de sentimente refulate din viata reala. Fie este vorba despre tensiuni existente intre tine si partenerul tau de viata, fie au aparut dispute in familie, care au legatura cu relatia ta si care te-au marcat profund. Asadar, este cazul sa analizezi situatia si sa iei masurile necesare pentru a o rezolva.

Semnificatii ale visului in care te vezi mireasa, legate de traditiile diverselor popoare

Alte raspunsuri la intrebarea “Ce inseamna cand te visezi mireasa” vin din traditiile popoarelor de pe diferite continente. De exemplu, europenii care au imbratisat religia crestina spun ca atunci cand iti atrag atentia bijuteriile pe care le porti in vis atunci cand esti mireasa, inseamna ca vei avea parte de o bucurie legata de un eveniment ce va avea loc in familia ta. De asemenea, rochia miresei semnifica bogatie si implinire personala, poate chiar intrarea in posesia unei mosteniri.

In traditia araba, se spune ca daca te visezi dansand ca mireasa, inseamna ca fie te vei marita in curand, fie altcineva apropiat tie va face acest pas in viitorul apropiat.

Nu in ultimul rand, hindusii cred ca daca te vezi in vis condusa spre altar, este posibil ca cea mai mare dorinta a ta sa devina realitate. Semnificatiile visului in care apari ca mireasa sunt multiple. Inconstientul joaca un rol important in tot acest proces, asa ca este bine sa te autoanalizezi, mai ales daca visele de acest tip sunt recurente.

Tie ti s-a intamplat sa te vezi mireasa in vis?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read