HomeModa femeiBlack Friday - super reduceri de pana la 70% la lenjerie intima!

Black Friday – super reduceri de pana la 70% la lenjerie intima!

b30c58faf82f0c3e37a7b038b34612d8

Toate produsele participante la Black Friday vor fi afisate pe site in sectiunea Promotii incepand cu 29 noiembrie.

Sute de articole de lenjerie intima, haine si accesorii provocatoare vor avea reduceri cuprinse intre 10% si 70%, oferta fiind valabila atat pentru comenzile online, cat si pentru cele de la sediu (Str. Alexander von Humboldt, nr. 10, Bucuresti, Sector 3).

Fata de anul trecut, oferta noastra este mai bogata, am introdus cinci furnizori noi in site: Anita Berg, cu produse din latex natural, Lolitta si 7Heaven pentru materiale tip second-skin, Avanua cu lenjeriile colorate atragatoare, Chilirose si Jamais Vecu. Produsele noastre sunt din Polonia, direct de la producatori renumiti in materie de lenjerie intima de lux.

In plus, orice comanda va beneficia de facilitatile standard: transportul gratuit pentru comenzile de peste 199 lei si cei 5% din valoare comenzii, ce se intorc in contul clientului sub forma de puncte de fidelitate.Pentru a raspunde asteptarilor tuturor clientilor si a face fata cresterii de trafic estimate pe perioada campaniei, serverele SevenSins au fost scalate pentru a suporta un trafic de 100 000 de vizitatori unici, dublu fata de anul trecut.

Toate produsele participante la promotie vor putea fi vizualizate in sectiunea Promotii, preturile afisate fiind valabile in limita stocului disponibil, in perioada 29 noiembrie – 1 Decembrie. Programul de lucru in perioada campaniei nu va suferi modificari, consultantii nostri de vanzari fiind disponibili pentru comenzi si asistenta de luni pana vineri, intre orele 09:30 si 18:30. Comenzile lansate vineri vor fi livrate sambata sau luni, iar cele lansate in week-end vor fi procesate si livrate luni, 2 decembrie 2013.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read