Home Moda barbati Accesoriile potrivite sezonului de iarna.

Accesoriile potrivite sezonului de iarna.

0

În acest an, iarna cu nămeţi şi soare cu dinţi se lasă aşteptată. 

Meteorologii spun că primii fulgi vor cădea abia în luna  ianuarie. Până atunci  însă, în lista pentru Moş Crăciun nu uita să scrii şi câteva accesorii care să-ţi  ţină   de cald în zilele geroase. Iţi ofer câteva idei din tendinţele  acestui sezon:


1. FULARUL 

Accesoriul-vedetă al iernilor este fularul, care ţine frigul la depărtare şi-ţi completează şi ţinuta. Iarna aceasta, cu cât este mai lung, mai colorat şi mai pufos cu atât mai bine! Datorită lungimii, îl poţi purta într-o multitudine de variante: înfăşurat în jurul gâtului, purtat în diagonală pe un umăr şi prins cu o curea în talie sau lăsat să atârne de o parte şi de alta ori să „măture” pământul .

 

 2. FESURILE TIP ” BEANIE ”

      La origine accesorii ale stilului casual-sport, fesurile tip „beanie” şi-au făcut loc şi în ţinutele mai elegante. Astfel, designerii le combină cu pantaloni eleganţi şi sacouri, pentru a „îndulci” aspectul rigid al ţinutelor de birou. Optează pentru culori neutre, pământii, deoarece este mai uşor să le asortezi cu restul vestimentaţiei.


3. MANUSI BUFANTE

Mănuşile lungi de piele sunt sexy şi plac tuturor, dar de câte ori vezi pe stradă mănuşi… bufante? În acest sezon optează pentru o pereche de mănuşi care fie continuă pe antebraţ cu o porţiune îmblănită, fie se strâng în cute, aproape de încheietură. Avantajul este că poţi să-ţi acoperi astfel braţele când porţi o rochie, sau când ai o haină cu mâneci trei sferturi.


4. PALARIILE VOLUMINOASE SI COLORATE

    Pălăriile voluminoase şi colorate, foarte înalte şi cu boruri largi, pot desăvârşi o ţinută inedită, exprimând un farmec ludic greu de egalat. Cât timp eşti la adăpostul unei astfel de pălării, vei simţi că intri în pielea unui personaj de poveste. Pentru o apariţie misterioasă şi sofisticată, asortează pălăria cu nişte ochelari de soare supradimensionaţi.Ţin de cald, atrag atenţia, iar designerii adoră să le combine cu rochii de seară şi pantofi eleganţi. Şosetele groase din lână şi cele cu fir strălucitor te vor ajuta să creezi ţinute inedite, în care delicateţea şi feminitatea unei rochii contrastează cu imaginea şosetelor adunate pe gleznă.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.