victoria-beckham1

Vizita in China ii prieste de minune Victoriei Beckham, care apare pentru prima data intr-o fotografie zambind. Celebra pentru faptul ca nu zambeste niciodata, ci doar surade, iata ca Victoria face acest lucru in intimitate. David Beckham a realizat aceasta fotografie de milioane, cu Vicky zambind, si a urcat-o repede pe contul lui de Twitter.

David Beckham si Victoria Beckham se afla in aceste zile in China, acolo unde cuplul incearca sa-si sporeasca popularitatea “mirosind” ca piata chineza le va aduce multe milioane de dolari in buzunar.

Daca si-a facut un brand din faptul ca nu zambeste niciodata in public, iata ca Victoria Beckham este cu totul altfel in momentele ei de intimitate cu David. Fotbalistul a realizat aceasta fotografie de milioane in care Victoria este cu gura pana la urechi si a urcat repede poza pe contul lui de Twitter cu mesajul: “Vedeti, stie sa si zambeasca”.

Daca David Beckham a devenit Ambasador al fotbalului in China, Victoria incearca sa gaseasca acum toate mijloacele necesare pentru extinderea propriului ei brand si pe piata chineza.

David si Victoria Beckham au fost prezenti la unul dintre cele mai urmarite show-uri de televiziune din China, acolo unde Victoria si-a prezentat cea mai noua colectie. Victoria Beckham a ajuns in China in cursul zilei de sambata si a colindat mall-urile in cautarea locului ideal pentru deschiderea primului ei magazin in China.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.