HomeMondenVanity Fair, pictorial incendiar cu cele mai frumoase femei din serialele TV

Vanity Fair, pictorial incendiar cu cele mai frumoase femei din serialele TV

Cele mai frumoase femei din show-urile Tv si-au unit fortele pentru un pictorial incendiar, realizat de Vanity Fair. Numarul din aprilie al revistei le surprinde pe Sofia Vergara, Claire Danes si Emily Deschanel in ipostaze extrem de seducatoare si imbracate sumar.

Numarul din aprilie al revistei ,,Vanity Fair” are ca si tema de coperta ,,Femeile televiziunii”, astfel ca frumoasele actrite din serialele TV, precum Julianna Marguiles, Sofia Vergara, Claire Danes si Michelle Dockery si-au unit puterile pentru un pictorial incendiar.

In fotografiile din interiorul revistei mai apar si Emily Deschanel, Grace Park, Archie Panjabi, Emmy Rossum, Emily Van Camp, Kerry Washington si Kat Dennings. Vedetele sunt imbracate sumar si extrem de sexy si par sa se distreze de minune.

Toate aceste frumoase actrite par sa duca castige fara doar si poate lupta cu procesul de imbatranire, pentru ca, pe langa faptul ca sunt cele mai sexy femei care apar in serialele TV ale momentului, par sa nu inainteze deloc in varsta, afisand un fizic de invidiat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read