Catrinel-Menghia1

Catrinel Menghia a dus numele Romaniei peste hotare, reusind sa-si construiasca o cariera de succes ca model international. Anul trecut, aceasta a hotarat ca a venit momentul sa-si incerce norocul si in cinematografie, astfel ca a acceptat un rol in pelicula „La Citta Ideale”, in regia lui Luigi Lo Cascio.

Filmul „La Citta Ideale” a fost primul proiect cinematografic in care frumoasa Catrinel Menghia s-a implicat ca actrita. Luigi Lo Cascio, regizorul filmului, a placut-o atat de mult pe romanca noastra incat a acceptat chiar si sa schimbe scenariul pentru ca aceasta sa se simta in largul ei, infomeaza ziarul Libertatea.

catrinel menghia

Aflandu-se in plin turneu de promovare a filmului „La Citta Ideale”, Catrinel Menghia a dezvaluit cum a reusit sa il cucereasca pe celebrul cineast Luigi Lo Cascio.

catrinel-menghia-girl-wallpaper-1920x1200-2810

„L-am convins pe Luigi ca sunt potrivita pentru rolul din ‚La Citta Ideale’ cu o poveste destul de stranie. Imi amintesc ca imi spunea cate ceva despre personajul pe care aveam sa-l interpretez, cel al unei fete misterioase, al unei artiste. Atunci i-am povestit despre pasiunea pentru fotografie si despre faptul ca uneori merg in cimitire pentru a face anumite poze. A fost foarte simplu sa lucrez cu Luigi. E ca in tenis, daca maestrul iti serveste bine mingea e simplu sa o primesti”, a declarat ea, conform ziarului National.

catrine-menghia

Dupa ce a fost decsoperita la varsta de doar 16 ani, Catrinel Menghia a cunoscut rapid succesul, construindu-si o cariera si un nume in industria modelling-ului international. Incepand cu anul trecut, frumoasa romanca a debutat si in actorie, aparand in pelicule precum „La Citta Ideale” sau „Tutti i rumori del mare”, dar si intr-un episod al celebrului serial „CSI: Crime Scene Investigation”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.