404 Not Found


nginx
Topul celor mai bogate celebritati ale anului 2013 | FashionLife.ro
HomeMondenTopul celor mai bogate celebritati ale anului 2013

Topul celor mai bogate celebritati ale anului 2013

La sfarsitul fiecarui an, publicatiile de specialitate analizeaza in detaliu fiecare aspect al vedetelor, pentru a intocmi diverse clasamente. De curand, revista Forbes a publicat topul celebritatilor al caror succes a reusit sa le ingroase conturile bancare cu milioane de dolari in 2013. Iata sumele impresionante pe care starurile internationale au reusit sa le castige in decursul anului 2013:

madonna

Regina acestui top este, fara doar si poate, Madonna. Chiar daca ultimele piese lansate de faimoasa artista nu au reusit sa ajunga pe primele locuri in clasamentele muzicale, fanii sai inca mai cumpara bilete pentru concertele sale. Ultimul sau turneu, MDNA, a avut incasari totale de 305 milioane de dolari, aceste castiguri fiind obtinute doar din vanzarea biletelor. Anul 2013 a reusit sa ii aduca Madonnei un profit total de 125 milioane de dolari, cantareata clasandu-se pe primul loc in topul Forbes al celor mai bine platite celebritati din acest an.

Locul 2 ii apartine marelui regizor, Steven Spielberg. Desi nu a produs niciun film in anul 2013, acesta a reusit sa obtina venituri datorita peliculelor pe care le-a regizat de-a lungul anilor. Acestea au reusit sa ii aduca lui Steven Spielberg castiguri de 100 milioane de dolari anul acesta.

Controversatul vanator de talente muzicale, Simon Cowell, ocupa locul 3 in topul Forbes, cu 95 de milioane de dolari. Cum i-a obtinut? Participarea lui ca jurat in cadrul show-urilor American Idol, X Factor  si Britain’s Got Talent, show-uri care se desfasoara in mai multe tari, a reusit sa ii aduca lui Simon venituri de zeci de milioane de dolari. Locul 4 ii revine scriitoarei E.L. James, care multumita succesului de care s-a bucurat trilogia “Fifty Shades”, a obtinut anul acesta un venit de 95 milioane de dolari.

Printre vedetele care au mai fost incluse in acest top, se numara si Lady Gaga, care a ajuns pe locul 6 cu un castig de 80 de milioane de dolari. Chiar daca din cauza operatiei suferite la sold, ea a fost nevoita sa isi anuleze turneul “Born this way”, succesul nu a ocolit-o. Multumita turneului sau, “Mrs Carter World Tour” , dar si contractelor semnate cu H&M si Pepsi, Beyonce a reusit sa obtina anul acesta 53 de milioane de dolari, ajungand pe locul 25 in acest clasament.

Jennifer Lopez, care ocupa locul 33 in topul Forbes, se lauda cu un venit de 45 de milioane de dolari, suma castigata in mare parte datorita pozitiei sale de jurat in cadrul emisiunii American Idol. J.Lo este urmata indeaproape de Rihanna, cu un venit de 43 milioane de dolari si un laudabil loc 34 in topul Forbes.

Se pare ca anul 2013 a fost un an destul de generos pentru crema showbiz-ului international!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read