HomeHome&DecoTop 5 case de vedete din Romania

Top 5 case de vedete din Romania

Au succes, au averi si se bucura de admiratia a milioane de romani. Vorbim, bineinteles, despre celebritatile autohtone, in viata carora ne-am dori sa putem patrunde mai mult, ca sa ne dam seama cum e sa detii cam tot ce si-ar putea dori un om. Iata top 5 case de vedete din Romania!

Top 5 case de vedete din Romania

5. Anna Lesko

Anna Lesko are veleitati nu numai in muzica, ci si in arte plastice. Picturile ei suprarealiste ii decoreaza casa, cum este si normal. Artista prefera simplitatea atunci cand vine vorba de designul interior al locuintei sale.

   

Camera in care Anna picteaza are o cromatica plina de bun gust, iar mobila din lemn si pardoseala sunt pline de rafinament. Din casa vedetei nu lipsesc nici piesele de mobiler unicat.

   

 4. Andreea Banica

Andreea Banica are o casa cocheta si sofisticata. Ea prefera un decor clasic, din care nu pot lipsi parchetul de lemn, covorul persan si tapetul cu model elegant. Mobila de lemn ramane alegerea cea mai potrivita pentru o casa decorata in stil clasic, fiind impunator, insa si foarte primitor. Casa Andreei Banica este amenajata cu drag si atentie, iar acest lucru se vede inclusiv din imaginile cu gradina vedetei, o adevarata oaza de relaxare.

3. Elena Gheorghe

Elena Gheorghe se poate lauda nu numai cu o voce minunata, ci si cu un simt estetic remarcabil. Casa in care vedeta locuieste impreuna cu sotul si fiul ei este o declaratie de bun gust. Stilul adoptat este unul vintage, cu cateva accente moderne. Cromatica este bazata pe nuante pastelate si moderate, iar in bucatarie este folosit cel mai mult albul, contrabalansat de cuptorul, cu un design vintage, de un albastru inchis. Aceasta casa luminoasa si vesela nu poate decat sa te atraga prin aspectul ei cochet.

2. Andreea Raicu

Andreea Raicu este una dintre cele mai stilate si rafinate vedete din Romania, fiind un adevarat model pentru toate femeile care vor sa arate impecabil. Vedeta afiseaza mereu o eleganta aparte, care i-a devenit emblematica si care, bineinteles, nu ii lipseste nici din locuinta. Stilul contemporan de amenajare a spatiului, pare sa fie pe placul Andreei,  casa ei nefiind incarcata nici din punct de vedere cromatic, nici din punct de vedere al mobilei. Albul si negrul sunt nonculorile dominante, dupa cum era de asteptat de la o vedeta atat de rafinata.

1. Andreea Marin

Una dintre cele mai iubite vedete din Romania este cu siguranta Andreea Marin, iar fanii ei s-au bucurat sa patrunda macar virtual in casa ei, amenajata intr-un stil original. Vedeta este atat de pasionata de toate proiectele de care se ocupa, incat isi aduce munca acasa si rezultatul este foarte placut din punct de vedere estetic: biroul ei, desi aglomerat cu tot felul de obiecte care mai de care mai deosebite, este ordonat si nu isi pierde din eleganta.

Designul interior este inca o pasiune a Andreei Marin, ceea ce se poate observa cu usurinta din modul in care isi decoreaza casa. Albul si argintiul se completeaza perfect, iar obiectele de decor sunt rapitoare.

Casele vedetelor din Romania reprezinta o sursa de inspiratie pentru fani. Eleganta si bunul gust nu se pot cumpara, ceea ce ne face sa le admiram si mai mult pe aceste celebritati care stiu sa imbine simplitatea si luxul si sa creeze un spatiu primitor si foarte placut privirii.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read