HomeMondenS-a casatorit Monica Gabor cu chinezul?

S-a casatorit Monica Gabor cu chinezul?

Un apropiat al lui Mr. Pink sustine ca Monica Gabor s-ar fi casatorit deja cu iubitul ei chinez din America. Acesta a declarat la Kanal D ca ar fi avut loc o ceremonie in acest sens, la are insa nu a participat.

Monica Gabor s-a casatorit cu iubitul ei din America. Cel putin asa sustine un consilier al lui M. Pink. El a declarat ca o ceremonie in acest sens a avut loc.

“Nu am fost la eveniment pentru ca trebuia sa muncesc. M-a invitat, nu e vorba de asta, dar chiar nu am putut ajunge. O iubeste mai mult ca pe orice pe lumea asta. A fost plecata in vacanţa si cand s-a intors Monic a gasit acasa masina mult dorita, un Rolls-Royce”, a declarat el la Kanal D.

Monica avea de gand sa isi petreaca Pastele alaturi de fiica ei in America. Pentru acest lucru, iubitul ei ar fi fost dispus sa ii plateasca lui Irinel toata deplasarea peste Ocean, in cazul in care ar fi fost de acord.

“Eu am incredere in legile din Romania si cred ca pana la urma Irina va ajunge la mine. Eu i-am facut o propunere lui Irinel sa vina sa-si petreaca Pastele in Romania, totul pe cheltuiala lui Mr. Pink, care ar fi facut asta de dragul Irinei. Eu si el ne facem planuri sa venim in curand impreuna in Romania”, a declarat Monica.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read