HomeModelsRomeo, fiul sotilor Beckham, model pentru Burberry!

Romeo, fiul sotilor Beckham, model pentru Burberry!

Romeo Beckham, unul din baietii cuplului Victoria-David Beckham, a devenit imaginea noii colectii Burberry. Pustanul, alaturi de modelele Cara Delevigne si Edie Campbel, a fost fotografiat de celebrul fotograf Mario Testino.

Burberry anunta lansarea campaniei globale Primavara/Vara 2013 – o celebrare stralucitoare si vesela a colectiilor primavara vara.

Continuand asocierea de lunga durata a brand-ului cu incitantul talent britanic emergent, campania are o distributie dinamica care amplifica personalitatile individuale si reuseste sa incorporeaze atat atitudinea colectiei primavara / vara 2013, cat si imaginea de azi a brand-ului.

Cara Delevigne, Edie Campbell si Romeo Beckham au fost fotografiati de Mario Testino, sub indrumarea creativa a lui Christopher Bailey, Burberry Chief Creative Officer.

Campania acestui sezon este iluminata de energia molipsitoare a unei distributii tinere a vechii familii Burberry cat si a noilor sai membrii.

Lui Cara, Edie, Charlotte, Charlie si Alex li se alatura Max si Romeo – care a furat intregul spectacol si cu care a fost o bucurie sa lucrezi.

Shooting-ul campaniei de imagine a fost extrem de distractiv si cred ca acest lucru se reflecta si in imagini care transmit cu adevarat spiritul optimist al colectiei” Burberry Chief Creative Officer, Christopher Bailey.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read