paris-hilton-dj-brazil

Paris Hilton isi doreste sa-si mareasca conturile bancare, astfel ca pregateste un nou album muzical. Daca primul ei disc, lansat in anul 2006, a fost axat pe pop si a inclus hitul “Stars are Blind”, de aceasta data Paris Hilton se vrea regina muzicii house!

Vesti bune pentru fanii muzicii de calitate! Paris Hilton tocmai a semnat un contract cu Cash Music Records pentru a lansa un album de muzica house, care va aparea pe piata in aceasta vara.

Se pare ca Paris Hilton se va alatura lui Drake si lui Nicki Minaj, artisti care la randul lor au semnat cu Cash Music Records pentru a lansa piese house. Paris Hilton a facut public acest lucru la o petrecere de la Cannes, unde a declarant ca abia asteapta sa revina in muzica.

“Va fi o mare diferenta fata de primul meu album. Va fi multa muzica house, cu adevarat multa muzica house”, declara Paris.

Pentru cei care nu sunteti familiari cu activitatea muzicala a lui Paris va informam ca starul a lansat primul ei album in anul 2006, care s-a bucurat de recenzii mixte. Discul a continut hitul “Stars are blind”, iar albumul a ajuns in Top 10 Billboard Chart.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.