HomeMondenPSY cucereste din nou America!

PSY cucereste din nou America!

psy2

PSY cucereste din nou lumea cu noua sa piesa, “Gentleman”! Dupa ce a hitul “Gangnam Style” a ajuns No.1 in peste 50 de tari, iata ca rapperul coreean reuseste sa faca din nou o impresie buna, de data aceasta in Statele Unite ale Americii. PSY a fost prezent, in urma cu cateva zile, la New York, unde a cantat noua lui piesa in cadrul “Today Show” de pe NBC.

Rapper-ul coreean PSY reuseste sa ajunga din nou in topurile din Statele Unite ale Americii cu noua lui piesa “Gentleman”, iar artistul a inceput deja turneul de promovare printr-o prezenta la “Today Show” de pe NBC.

Mii de oameni au asistat la prestatia LIVE a artistului coreean, intr-o piata din New York, iar piesa “Gentleman” si-a facut debutul pe pozitia a cincea in Billboard Top 100.

In cele trei saptamani de la lansare, piesa “Gentleman” a adunat in jur de 300 de milioane de vizualizari pe YouTube, asta in vreme de “Gangnam Style” detine recordul absolut, cu peste 1,6 miliarde de vizualizari.

Odata cu piesa “Gentleman”, PSY detine recordul si pentru cel mai urmarit clip in ziua de debut, cu 18 milioane de vizualizari in 24 de ore.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read