646x404

Mădălina Ghenea a fost invitată luni, 6 mai, la emisiunea lui Mihai Gâdea, „Acces Direct“, unde a vorbit despre relaţia sa cu Gerald Butler, dar şi despre drumul pe care l-a parcurs până la celebritate.

Mădălina Ghenea a povestit că, la un moment dat, a vândut castraveţi şi roşii în piaţă. Ea consideră că a spune acest lucru în România este considerat ruşinos pentru mulţi: „În America se apreciază foarte mult genul acesta de poveşti“.

Actriţa afirmă că nu este un fan al cumpărăturilor, ci preferă să meargă în buticuri vintage şi să cumpere haine în stil anii 20. Întrebată dacă ar vrea să aibă copii cu Gerald Butler, Mădălina a declarat că îşi doreşte să îi ofere tot copilului ei, mai ales experienţă de viaţă, iar ea consideră că încă nu a învăţat destul şi preferă să se concentreze momentan pe carieră.

În legătură cu statutul de persoană publică şi faptul că este mereu în atenţia presei, modelul a spus că datorită acestui lucru a devenit mai puternică, dar şi mai vulnerabilă în acelaşi timp. Este conştientă că singurele persoane în care poate avea încredere deplină sunt familia şi Gerald Butler.

Totuşi, le-a mulţumit jurnaliştilor italieni şi români pentru că nu au pus-o niciodată într-o situaţie dificilă. Mădălina a povestit în premieră şi despre agenţia de modelling din Italia la care a lucrat timp de opt ani şi cu care se află momentan în proces, pentru că un an de zile nu a fost plătită, deşi avea contracte.

„Nu-mi plac evenimentele la care merg doar ca să etalez o bijuterie sau o rochie“, mărturiseşte ea, spunând că este un om perfect normal, cu o relaţie normală. Actriţa a precizat că nu există fotografii nud cu ea, nici de când aceasta era mică. Mădălina a participat la o reclamă pentru aparate de ras împreună cu Gerald Butler, însă a precizat că nu a fost plătită şi a făcut acest lucru din impuls.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.