HomeMondenLa doi ani de la divort, Calin Popescu Tariceanu se insoara cu...

La doi ani de la divort, Calin Popescu Tariceanu se insoara cu Loredana! Vor avea contract prenuptial!

calin-popescu-tariceanu-loredana-ioana

La doi ani de cand a divortat elegant de Ioana, Calin Popescu Tariceanu este la un pas de a se casatori din nou, de aceasta data cu Loredana Moise. Cei doi isi vor uni destinele, se pare, in luna mai, si vor semna inainte un contract prenuptial. Cu toate acestea, au o problema: el este catolic, iar ea ortodoxa, prin urmare se vor casatori doar civil.

Calin Popescu Tariceanu este la un pas sa isi refaca viata alaturi de Loredana Moise, cea alaturi de care traieste o poveste de dragoste de ceva timp. Desi ii despart 26 de ani, cei doi sunt decisi sa isi uneasca destinele si planuiesc sa se casatoreasca civil in aceasta primavara.

Conform Libertatea, evenimentul va avea loc pe 25 mai, la Palatul Snagov, iar inainte de petrecere si de cununia propriu zisa, vor semna un contract prenuptial. In privinta cununiei religioase, lucrurile se complica, deoarece el este catolic, iar ea ortodoxa, preotii neoficializand astfel de relatii.

Calin Popescu Tariceanu a mai fost casatorit pana acum de patru ori. Cea mai recenta casnicie, cu Ioana, s-a incheiat in luna septembrie a anului 2011. Cei doi au ales sa isi incheie socotelile cat mai departe de presiunea Mass Media, fiind constienti ca ar fi fost subiect de discutie la toate televiziunile si in toate ziarele si ar fi fost urmariti zi si noapte de echipele de televiziune si de paparazzi.

Prin urmare, au decis sa divorteze in secret “Calin si Ioana-Popescu Tariceanu anunta oficial decizia de a divorta de comun acord si roaga presa din Romania sa respecte nevoia de intimitate in aceasta perioada” s-a aratat in comunicatul oficial trimis la acea data.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read