joj-pacala

Jojo nu crede in imbogatirea peste noapte si in banii castigati usor. Jojo este de parere ca banii nu aduc fericirea, iar daca ar castiga 1 milion de euro la LOTO i-ar dona imediat, fara sa mai stea pe ganduri.

Pentru ca in aceasta seara premiul la LOTO depaseste 7 milioane de euro, vedetele fac marturisiri incitante pentru emisiunea “D-Paparazzi” de la Kanal D despre modul in care ar cheltui 1 milion de euro.

“Mi-as extinde business-ul si as deschide magazine la Dubai , Abu Dhabi si New York . Nu cred ca ar rezista prea multi banii astia. Sunt o fire cheltuitoare si i-as face praf”, declara Mirela Stelea.

“Mi-as acoperi toate datoriile la bani, iar restul de bani ar merge tot la banca, sub forma unor depozite bancare. Mi-as organiza totul astfel incat as trai doar din dobanzi. Un 10% din acesti bani ar merge in actiuni caritabile. Nu sunt o ipocrita sa declar ca mi-as dona toti banii, dar cu 10% din aceasta suma as ajuta niste oameni care au nevoie. Apoi as mai cheltui multi bani pe calatorii”, declara Dana Savuica.

“I-as dona pe toti, imediat ce i-as castiga. Mi se pare ca banii castigati usor nu au valoare. Mie imi plac lucrurile muncite. Daca as castiga atat de usor, i-as dona”, spune Jojo.

Reportajul va fi difuzat in editia din aceasta seara a emisiunii “D-Paparazzi”, de la ora 19:45.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.