Inna isi face mereu timp pentru a interactiona cu fanii sai de pe retelele de socializare. De curand, ea a postat pe Facebook o fotografie in care apare topless, spre deliciul admiratorilor sai din intreaga lume. Imaginea in care Inna apare fara sutien, acoperindu-si sanii cu bratele, a reusit sa stranga peste 138.000 de like-uri, fiind distribuita de 1.589 de ori pe faimoasa retea de socializare.

inna_topless

Cu siguranta, artista este constienta de senzualitatea si sex-appealul sau, ea postand aceeasi imagine si pe Instagram impreuna cu mesajul “I like to do magic… I turn winter into summer and cold into hot (Imi place sa fac magie… Transform iarna in vara si frigul in caldura)“. Si se pare ca amicii sai virtuali sunt intru totul de acord cu aceasta afirmatie deloc lipsita de modestie a Innei, poza cu pricina obtinand la scurt timp peste 10.600 de aprecieri.

De asemenea, Inna a tinut sa le explice admiratorilor sai de unde provine numele sau de scena INNA: “Numele meu este Alexandra, dar bunicul meu imi spunea Inna. Acum toti imi spuneti asa si ador acest lucru”.

Inna are toate motivele sa se declare una dintre cele mai de succes vedete, care reuseste sa faca cinste Romaniei si peste hotare. De curand, clipul piesei “In your eyes”, lansat acum 3 luni, a reusit sa atinga peste 26.582.000 de vizualizari pe YouTube, o performanta demna de admirat pentru un artist roman.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.