61337435

Agenţia italiana de stiri ANSA a difuzat ştirea conform căreia viitorul hit al verii ar putea fi o melodie “made in Romania”.

ANSA vine cu detalii despre ceea ce pare a fi noua tendinţă a sezonului „e vorba de Zalele, cu un video difuzat pe Youtube care i-a înnebunit deja pe fani”. Adica o manea cantata de Claudia si Asu, imbunatatita putin in varianta spaniola, potrivit hotnews.ro.

Iată cum este descris genul muzical de jurnaliştii de la ANSA: „Genul muzical e Manele de origine ţigănească şi din acest motiv a fost contaminată de multe stiluri muzicale latino şi asiatice. Manele e o sursă muzicală bogată, de sărbătoare şi foarte atractivă din punct de vedere comercial”. ANSA adauga si două cuvinte şi despre solişti: „Claudia şi Asu sunt cei doi interpreţi şi autori”.

Potrivit agenţiei de presă din Peninsulă „noul video şi noua versiune au un potenţial internaţional. Melodia e disponibilă şi în două versiuni dance remixate”.

Pe site-ul ANSA poate fi accesat un link Youtube unde se poate urmări videoclipul „Zalele”, interpretat în limba spaniolă. În două săptămâni, clipul a încasat aproape 900 de like-uri, iar cele mai multe comentarii pozitive sunt postate de italieni.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.