cheeky-girls-sani

Gabriela si Monica Irimia, gemenele cunoscute drept Cheeky Girls, dezavluie faptul ca au fost obligate de casa de discuri care le reprezenta sa isi puna silicoane. Astfel au investit 100.000 de euro pentru noua operatii, inclusiv de remodelare, intrucat primele interventii au fost total inestetice.

Gabriela si Monica Irimia, romancele care au devenit cunoscute in Marea Britanie drept Cheeky Girls, au ajus sa datoreze statului britanic peste 60.000 de lire sterline. Suma imensa nu reprezinta impozitul pe veniturile lor din muzica ci restanta din urma operatiilor estetice pe care le-au suferit la sani.

Mai exact, gemenele au fost nevoite sa apeleze la chirurgi esteticieni pentru a le remodela bustul, afectat de o serie de interventii nereusite. Romancele au suferit primele operatii la sani in urma cu peste zece ani.

Atunci se aflau la inceputul carierei, iar reprezentantii casei de discuri le-au incurajat sa isi puna silicoane pentru a avea un impact la public si mai mare. Din pacate, prima interventie a fost nereusita.

“Sanii Gabrielei erau mai rau. Un san era mai sus, iar celalalt mai jos si ambii indreptati in directii diferite. Sincer, arata ca o ciudata”, a declarat Monica pentru o publicatie britanica.

Astfel se face ca romancele au suferit apoi mai multe interventii de imbunatatire a aspectului fizic, costurile totale fiind impresionante.

S-a ajuns la o datorie imensa, de 60.000 de euro, pe care acestea au trebuit sa o achite, chiar daca veniturile lor din muzica si, implicit, din imagine, nu era deloc atragator.

„Practic, ne-am falimentat singure pentru sani”, a declarat Gabriela Irimia.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.