HomeMondenFostul sofer al Monicai Gabor, un macho de 3000 de euro pe...

Fostul sofer al Monicai Gabor, un macho de 3000 de euro pe luna in Mexic

adrian-filote-monica-gabor

Adrian Filote, cel care i-a fost sofer Monicai Gabor si manechin lui Catalin Botezatu, lucreaza in prezent ca instructor de fitness in Mexic avand in salariu de 3000 de euro pe luna. Are insa si o iubita mai in varsta decat el cu o situatie financiara demna de remarcat.

Adrian Filote a parasit Romania in urma cu trei ani dupa ce a incheiat socotelile cu Catalin Botezatu si Monica Gabor. La acea vreme el lucra ca si model pentru designer si sofer pentru fosta doamna Columbeanu. A concurat chiar si la „Dansez pentru tine”, insa gloria de moment nu l-a convins sa ramana in tara.

A plecat in Asia unde s-a zvonit la un moment dat ca ar lucra ca dansator intr-un club, mai ales ca inainte sa devina celebru a fost stripper. La un moment dat aparuse pe un site de escorte masculine, fara acordul lui. Anii au trecut, iar fostul sofer al Monicai este acum tot departe de Romania. Mai exact, in Mexic unde lucreaza ca antrenor de fitness.

Conform Cancan.ro, el are un salariu echivalent cu aproape 3000 de euro lunar si o iubita mai in varsta, dar cu multi bani in cont. Impreuna petrec vacante de lux in mai multe locatii din lume, iar romanul ajunge doar ocazional in tara natala, in vizita.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read