Home Home&Deco Cum arata casa fabuloasa a lui Celine Dion, in valoare de 72 milioane de dolari

Cum arata casa fabuloasa a lui Celine Dion, in valoare de 72 milioane de dolari

0

Celine Dion este o artista completa, care a cucerit inimile a milioane de fani de peste tot din lume. Aceasta cantareata remarcabila ne surprinde din nou, insa, de aceasta data, nu cu vocea ei inconfundabila, ci cu locuinta fabuloasa pe care o detine! Iata cum arata casa lui Celine Dion, in care opulenta si eleganta sunt depasite doar de originalitatea si de grandoarea designului!

Cum arata casa lui Celine Dion?

Probabil ca deja iti inchipui interioare imense, de un lux desavarsit si un rafinament aparte. Desigur, nu esti deloc departe de adevar, insa ceea ce te lasa cu adevarat fara grai este parcul acvatic construit in curtea imensa a vedetei. Proprietatea din Florida cuprinde nu mai putin de doua piscine masive, legate printr-un tobogan. Pentru ca o diva de un asemenea calibru nu poate sa isi duca copii intr-un parc de distractii oarecare, probabil ea s-a gandit ca cel mai sigur este sa aiba unul chiar langa casa.

Desigur, costurile acestei case impresionante este pe masura facilitatilor pe care le ofera: 72 milioane de dolari. In ultimul deceniu, celebra cantareata a mai cumparat doua proprietati in aceasta zona, insa mult mai “ieftine”: sub 20 milioane de dolari fiecare. In 2010, insa, ea si sotul ei, Rene Angelil, s-au hotarat sa investeasca si mai mult in locul pe care il vor numi “acasa”, iar rezultatul este aceasta locuinta splendida, aranjata in stil contemporan , care te lasa fara cuvinte.

Cu nu mai putin de 10.000 de metri patrati suprafata locuibila si acea curte fabuloasa, proprietatea mai include alte pavilioane individuale: casa pentru oaspeti, casa de plaja, casa langa piscina si un teren de tenis.

Ceea ce ar putea starni invidie in orice femeie, insa, sunt rafturile automatizate pe care vedeta le are in dulap. Nici nu este de mirare, avand in vedere ca vedeta se mandreste cu peste 3000 de perechi de pantofi !

Casa lui Celine Dion este potrivita pentru o artista de talie mondiala si ne face sa oftam si sa privim cu jind dupa asemenea lux, completat de un bun gust desavarsit!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.