404 Not Found


nginx
Cori Gramescu le slabeste pe femeile din Sri Lanka | FashionLife.ro
HomeMondenCori Gramescu le slabeste pe femeile din Sri Lanka

Cori Gramescu le slabeste pe femeile din Sri Lanka

Cori Gramescu, renumita antrenoare de fitness, a ajuns renumita si peste hotare, mai exact si in Sri Lanka. Cori a avut surpriza sa primeasca doua comenzi on-line ale DVD-ului sau “Lady Fit Home Edition” tocmai din indepartata tara din la Oceanul Indian.

Daca la inceput a crezut ca este o eroare tehnica, mai apoi s-a confirmat ca doua romance care locuiesc acolo au cumparat DVD-ul, dupa ce au urmarit-o pe Cori in presa on-line din Romania.

“Spre marea mea surprindere, au fos cereri si din alte tari, nu doar din Romania. DVD-ul va pleca si in Italia, Spania si Grecia, dar si in Sri Lanka. Nu ma asteptam sa fiu cunoscuta acolo. Se pare ca multe romance care lucreaza in afara tarii citesc presa din Romania si vor sa se antreneze cu cineva care vorbeste limba lor nativa”, declara Cori Gramescu.

Antrenoarea de fitness a lansat DVD-ul special pentru femeile care nu au timp sa mearga la sala, nu au facut sport pana acum si nu au nici ocazia sa vina la sala ei din Bucuresti sa se antreneze cu ea.

In plus, spre deosebire de alte DVD-uri de acest gen de pe piata, se ofera la pachet si o dieta personalizata iar femeile au parte de consultanta prin telefon sau email pe toata perioada celor trei luni de antrenament.

DVD-ului “Lady Fit Home Edition”, cu care femeile pot slabi pana la 9 kilograme in trei luni, poate fi comandat de pe www.ladyfit.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read