Home Monden Ce frumos vorbeste Catalin Botezatu despre Ilinca Vandici! Iata cum a ajuns designerul sa o invite pe vedeta tv la Paris sau Miami

Ce frumos vorbeste Catalin Botezatu despre Ilinca Vandici! Iata cum a ajuns designerul sa o invite pe vedeta tv la Paris sau Miami

0
Ce frumos vorbeste Catalin Botezatu despre Ilinca Vandici! Iata cum a ajuns designerul sa o invite pe vedeta tv la Paris sau Miami

bote-vandici

Recent, Catalin Botezatu si Ilinca Vandici au fost surprinsi in ipostaze care i-au facut pe reprezentantii presei sa speculeze faptul ca intre cei doi ar exista ceva mai mult decat o frumoasa prietenie. Aseara insa, au aprut noi imagini, de data aceasta infatisandu-l pe designer alaturi de alta frumusete a showbiz-ului autohton – Anda Adam!

Dupa ce, in urma cu ceva timp au aparut in presa zvonuri conform carora Catalin Botezatu ar avea o relatie cu frumoasa Ilinca Vandici, informatie pe care niciunul dintre ei nu a negat-o, iata ca designer-ul a fost prins aseara in “off-side”.

In timpul emisiunii Cancan Tv de seara trecuta, au fost difuzate niste imagini in care Bote parea destul de apropiat de Anda Adam.

Catalin a intrat in direct prin telefon in cadrul emisiunii moderate de Adrian Artene si Ilinca Vandici, pentru a explica situatia.

„Adio, Catalin! Sufar teribil! Ce-ai facut, mai Catalin?”, i-a reprosat Ilinca in gluma.

Reactia lui Botezatu a fost una cat se poate de eleganta, acesta surprinzand-o in mod placut pe presupusa lui iubita, Ilinca Vandici, prin intermediul unor vorbe extrem de frumoase.

“Nu am facut nimic. Ilincai o sa ii raspund eu in particular. Pe tine, daca vrei, te duc la Paris, nu in club. Sau la Miami o saptamana, sa stam linistiti. O femeie ca Ilinca e greu de inselat. Cu Anda am stat de vorba doar, eram in club, nu ne auzeam”, a replicat designerul.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.