catalin-violeta

Violeta Babliuc, aleasa lui Catalin Botezatu in primul sezon „Burlacul”, cea cu care designerul a avut o scurta relatie amoroasa, se afla de ceva vreme in Italia unde colaboreaza cu o agentie de modele din Milano.

Violeta Babliuc a lasat celebritatea din Romania in urma si a decis sa isi castige existenta din propria munca in Italia. S-a mutat acolo alaturi de parintii ei si, de ceva vreme, lucreaza ca model, avand un contract cu o agentie de Milano.

Dupa mai multe castiguri, romanca a pus mana pe un contract si a realizat o campanie pentru un brand fashion, dupa cum informeaza Cancan.ro.

In urma cu trei ani, Violeta Babliuc a castigat primul sezon al reality-show-ului „Burlacul”, fiind aleasa de Catalin Botezatu. A locuit in casa designerului si a avut o idila cu acesta, aprig dezbatuta in presa.

violeta-babliuc-model-italia

A fost inclusa si in prezentarile de moda ale designerului, iar apoi a dorit sa iasa din lumina reflectoarelor si s-a angajat ca reporter la o televiziune locala din Timisoara.

“Colaborarea mea cu Catalin s-a stins odata cu interesul meu pierdut fata de prezentari si pentru ca imi doream si imi doresc in continuare altceva. Cred cu tarie, si fara sa fiu modesta, ca pot si sunt capabila de mai mult.

violeta-babliuc-model-italia-1

Pentru mine, Catalin este demult un capitol incheiat. A jucat, totusi, un rol important in viata mea, dar cum a inceput asa s-a si incheiat. Il apreciez in continuare si ii doresc din suflet sa fie sanatos si fericit”, a spus ea.

Nu a durat insa mult pana sa decida sa paraseasca de tot Romania, mutandu-se in Italia alaturi de parintii ei.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.