Catrinel Menghia este una dintre cele mai cunoscute fotomodele din lume. Aceasta s-a remarcat și la Hollywood, în producția de succes „Crime Scene Investigation”, în care a jucat rolul unei italience îndrăgostită de unul dintre protagoniștii serialului.

de25b430-b662-11e3-aaba-6342b0e9fbe2_1962808_455086001290659_708433892_n
Fiecare geantă a lui Catrinel are o gaură de cheie.

Catrinel știe că nu va dura la nesfârșit cariera de fotomodel, așa că vrea să își asigure viitorul din lucruri pe care le iubește. Trăind ani de zile printre fotomodele și designeri celebri, simțul artistic i s-a dezvoltat, așa că a hotărât să își deschidă o afacere cu genți.

Ea a realizat și un spot publicitar prin care își prezintă colecția de poșete și de genți, numită „Catherinelle”. Aici puteți vedea spotul publicitar, care o are drept protagonistă. Fiecare geantă are o gaură de cheie, iar Catrinel își descrie colecția:„O gaură de cheie misterioasă și antică, prin care ai acces la geanta unei femei, la intimitatea ei, la secretele și la magia ei”.

Catrinel s-a implicat personal în alegerea materialelor și în desenarea modelelor și își ține la curent prietenii cu evoluția afacerii. Și în România, Dana Rogoz se bucură de un real succes cu gențile sale cu fețe detașabile.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.